Komikas R. Brandas įtariamas keturių moterų seksualine prievarta: tarp jų – ir 16-metė

  • Teksto dydis:

Britų komikas ir aktorius Russellas Brandas apkaltintas išžaginimu, seksualine ir emocine prievarta 2006–2013 metais, skelbia BBC.

Teigiama, kad žymus vyras šlovės viršūnėje taip pat netinkamai elgėsi darbe – nusirenginėjo, sakė seksualinio pobūdžio pastabas ir elgėsi agresyviai.

Britų žvaigždė, pasak BBC, kaltinama keturių moterų seksualine prievarta tarp 2006 ir 2013 metų.

Viena moteris tvirtino, jog R. Brandas ją išprievartavo savo namuose Los Andžele (JAV) nepasinaudojęs prezervatyvu. Tą pačią dieną ji buvo gydoma išprievartavimo krizių centre, tai patvirtino laikraštis „Times“.

Antroji moteris iš Jungtinės Karalystės teigė, kad R. Brandas ją prievartavo, kai jam buvo maždaug 30, o jai – 16 metų ir ji vis dar mokėsi mokykloje. Nukentėjusioji tvirtino, kad R. Brandas jų santykiuose buvo kontroliuojantis ir vadino ją vaiku.

Trečioji moteris sakė, kad R. Brandas prie jos seksualiai priekabiavo, kai jie drauge dirbo Los Andžele. Anot aukos, vyras grasino imtis teisinių veiksmų, jei ji kam nors prasitars apie savo kaltinimus.

Ketvirtosios moters teigimu, R. Brandas Jungtinėje Karalystėje ją seksualiai prievartavo, fiziškai ir emociškai prieš ją smurtavo.

Britų įžymybė kaltinimus neigia.

48-erių R. Brandas yra komikas, aktorius, rašytojas, viešosios nuomonės lyderis ir aktyvistas, teigiama oficialiame R. Brando puslapyje. Be to, jis turi „YouTube“ kanalą su 6,6 milijonų prenumeratorių. Kanale R. Brandas nevengia konspiracijos teorijų ir politinių temų.

Anot „Times“, „YouTube“ nustojo mokėti R. Brandui, nes šis pažeidė kūrėjo taisykles.

„Sustabdėme R. Brando kanalo pajamų gavimą, nes jis pažeidė mūsų kūrėjų atsakomybės politiką. Jei kūrėjo elgesys už platformos ribų kenkia mūsų vartotojams, darbuotojams ar ekosistemai, imamės veiksmų, kad apsaugotume bendruomenę“, – kalbėjo „YouTube“ atstovas.

R. Brandas rugsėjo 16 dieną „YouTube“ paskelbė vaizdo įrašą, kuriame pranešimus pavadino „koordinuotu išpuoliu“ ir sakė, kad juose yra „labai rimtų kaltinimų, kuriuos aš visiškai paneigiu“.

„Independent“ duomenimis, „Paramount +“ pašalino R. Brando komedijos laidą „Live in New York City“. BBC ir „Channel 4“ irgi išėmė komiko turinį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mh

mh portretas
feminizmas atakuoja - jei vyras kažką pasiekė vadinasi jis buvo seksualinis prievartautojas. Tokia šiandienos bandos tikslai - vakar buvo muzikantas, šiandien aktorius, ryt mokslininkas. Visi vyrai kurie yra kažką pasiekia, jie bus apkaltinti seksualiniu prievartavimu ir kitomis nuodėmes kad tik vyrai taptu pasaulio blogiu. Gėris gali būti tik feminizmas ir LGBT

Anonimas

Anonimas portretas
o šešiolikametė po jo tapo moterim ar jis buvo 101
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių