Kodėl R. Šimukauskas dažniau lepina savo žmoną?

  • Teksto dydis:

Šį sekmadienį 10 val. laidoje „Virtuvės istorijos“ aktorius lankysis pas savo gerą bičiulį, taip pat aktoriaus Ramūno Šimukausko ir jo sutuoktinės Robertos namuose.

Su naujuoju TV3 rudens sezonu „Gera kartu!“ pasirodžiusi premjera – kulinarijos ir pašnekesių laida „Virtuvės istorijos“ su vedėju Andriumi Žiurausku priešakyje nustebino ne vieną žiūrovą. Aktorius, labiausiai išgarsėjęs stačioko vyro vaidmeniu, šį kartą šiltai priimamas į žinomų Lietuvos šeimų namus.

Andrius neslepia, kad vesti tokią laidą jam išties patinka. Asmeniški pokalbiai, įvairios žinomų šeimų istorijos, atskleidžiamos ruošiant valgį, ne tik maloniai nustebina, bet ir dar dažniau prajuokina. „Matau, kad kuriozinių situacijų pasitaiko kiekvienoje šeimoje, ne tik manojoje“, – sako šypsodamasis aktorius.

Šį sekmadienį 10 val. laidoje „Virtuvės istorijos“ aktorius lankysis pas savo gerą bičiulį, taip pat aktoriaus Ramūno Šimukausko ir jo sutuoktinės Robertos namuose. Ramūnas kūdikio besilaukiančiai žmonai ruoš savo firminį varškės apkepą, gardins jį razinomis, uogiene bei džiovintais persikais.

Roberta atskleis, kad jos vyras dažnai palepina įvairiais skanėstais, nustebina kulinariniais sugebėjimais. Moteris prasitars, kad malonios smulkmenos, tokios kaip gėlių puokštė, padažnėjo jai pradėjus lauktis pirmagimio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių