KK2 vedėja siekianti tapti kaunietė: vulgarumas – atgyvena

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą LNK žiūrovai išvys jau trečiąją merginą, kuri pretenduoja užimti KK2 laidos vedėjos poziciją. Tai aktorė ir reklamos specialistė Sandra Šalčė.

28-erių mergina yra nusifilmavusi ne vienoje populiarioje reklamoje ir sako, kad darbas televizijoje ją visuomet traukė.

Sandra atvirauja, kad apie jos dalyvavimą konkurse nežinojo nei jos šeima, nei draugai: „Dažnai dalyvauju įvairiose atrankose, todėl šeima jau prie to pripratusi, bet kai sužinojo, kad patekau tarp 16 geriausių merginų, ir sveikino, ir šiek tiek nustebo, bet dabar labai mane palaiko“.

Kaunietės teigimu, laidų vedėjas turi turėti ir įgimtų savybių. „Manau, kad laidų vedėjai turi būti iškalbingi, nepasimetantys ir charizmatiški. Teko išgirsti ir ne vieną nuomonę, kad televizijoje privalu būti vulgariai, nes tik tada tave žmonės žiūrės. Bet su tuo visiškai nesutinku. Manau, kad natūralus grožis ir intelektas dabar yra svarbiausi dalykai“, – kalbėjo S. Šalčė.

„Galbūt esu didelė perfekcionistė, bet manau, kad laidos vedėjas turi ne tik skaityti tekstą, bet ir įsigilinti į situaciją, domėtis Lietuvos ir pasaulio aktualijomis – visgi tampi žmogumi, kuris reprezentuoja laidą ir televiziją“, – sakė S. Šalčė.

Mergina teigia, kad jeigu taps naująja KK2 vedėja, sužvaigždėti neketina. Jos prioritetas gyvenime – ne pramogos, o karjera ir šeima.

„Jau išaugau iš to amžiaus, kai galėčiau vaikščioti iškėlusi nosį ir puikuotis prieš kitus. Puikiai suprantu, kad viskas yra labai laikina, vieną dieną gali būti žinoma, o kitą – niekam nereikalinga“, – pasakojo S. Šalčė.

Sandros negąsdina apkalbos ir piktieji interneto komentatoriai.

„Apkalbos ir neigiami komentarai yra turbūt didžiausias minusas šiame darbe, kadangi dėl to išgyvena ne tas, apie kurį rašo, bet jo draugai, artimieji. Galbūt kada nors išgyvensime šį etapą, bet dabar telieka su tuo susitaikyti“, – sakė pretendentė tapti KK2 laidos vedėja.

KK2 su S. Šalče – trečiadienį 19 val. 30 min. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hmm

hmm portretas
bet pavardė jau nenormali.... taigi "ne atgyvena".
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių