Aktoriaus R. Goslingo pokyčiai sukėlė audringas diskusijas: jį pavertė barbe

  • Teksto dydis:

Trečiadienį amerikiečių kino studija „Warner Bros“ savo „Twitter“ paskyroje paskelbė aktoriaus Ryano Goslingo nuotrauką, kuri sukėlė daug emocijų internautams.

Žymų kanadiečių aktorių jau kitąmet išvysime filme „Barbė“ (angl. „Barbie“) kartu su australų aktore Margot Robbie. Garsiausią pasaulyje lėlę įkūnijančios aktorės įvaizdis susilaukė pagyrų, tačiau R. Goslingas vertinamas ne taip palankiai. 

Sprendžiant iš nuotraukos, aktorius buvo paverstas į tipišką Keną: oranžinis įdegis, tobulas aštuonių kubelių pilvo presas ir nubalinti plaukai. Personažas dėvi apatinius su jo paties vardu ir berankovę džinsinę liemenę, aprengtą ant nuogo kūno.

„O ne. Jie pavertė R. Goslingą į barbę. Jis pradėjo kaip veiksmo filmų herojus, bet viskas baigėsi su „La la land“, – po „Warner Bros“ įrašu komentavo „Twitter“ vartotojas.

Kai kurie kritikavo kino kompanijos sprendimą Keno vaidmeniui pasirinkti 41-erių aktorių. Komentatoriai negalėjo suprasti, kaip stilistai sugebėjo išvaizdų aktorių paversti tokiu ne seksualiu. 

Koks bus „Barbės“ filmo siužetas – galima tik spėlioti. Viskas, ką kompanija kol kas atskleidė, tai M. Robbie ir R. Goslingo įvaizdis. 

M. Robbie / „Twitter“ nuotr.

Kiti filme vaidinantys aktoriai sukuria dar didesnę intrigą, apie ką galėtų būti kitais metais pasirodysianti „Barbė“. Filme vaidins komikai Issa Rae ir Willas Ferrellis, taip pat ir kylančios žvaigždės Hari Nef bei Ncuti Gatwa. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių