Karūnuota gražuolė R. E. Mazurevičiūtė – provokuojančioje fotosesijoje

  • Teksto dydis:

"Moteris nėra gležna ir bejėgė būtybė. Ji – savo tikslo siekianti kovotoja", – taip įsiamžinusi Adamo Aleksejevičiaus fotosesijoje sako "Mis Lietuva 2013" Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė.

Fotosesijoje iš Garliavos kilusi Rūta ir provokuojanti, ir karinga, ir taiki.

"Sakoma, jog tik kovodamas žmogus gali pasiekti didžiausią gerovę ir laimę. Moteris nėra tik gležna, bejėgė būtybė. Dažniausiai moters prigimtyje slypi kovotoja, siekianti savo tikslo, – fotosesiją komentavo Rūta. – Kaip Sokratas rašė: „Jeigu tikrai nori patekti į Olimpo kalną, neabejok, kad kiekvienas žingsnis tave veda jo pusėn“. Gyvenime stengiuosi vadovautis šiuo patarimu."

"Šios fotosesijos idėja gimė visai spontaniškai, net nepasirinkus modelio. Tik vėliau pasikvietus Rūtą prisidėti prie šios fotosesijos prisiminiau, kad prie šio įvaizdžio ji puikiai tiks, kadangi yra susijusi su kariuomene", – teigė fotografas A. Aleksejevičius.

"Būdama savanore ir dalyvaudama karinėse pratybose įgijau patirties, kuri užgrūdino ir išmokė ne tik siekti geriausio rezultato, bet kaskart semtis ir naujų patirčių. Ši fotosesija buvo viena iš jų. Atskleidžiau visai kitokią savo pusę", – portalui rašė Rūta Elžbieta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Grazi
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių