K. Zvonkuvienė: grupėje „Pop Ladies“ vyksta permainos

  • Teksto dydis:

"Šiuo metu beveik visą savo dėmesį skiriu šeimai. Žinoma, jau pripratau prie intensyvaus mamos gyvenimo, tačiau neapleidau ir koncertinės veiklos grupėje "Pop Ladies".  Tiesa, dabar grupėje vyksta permainos, manau, nuo šiol viskas bus kitaip, nei buvo iki šiol. Laikas parodys, kaip į viską sureaguos gerbėjai”, – apie permainas grupėje prabilo dainininkė Katažina Zvonkuvienė.

Ji drauge su savo scenos partnerėmis Natalija Bunke ir Liepa Mondeikaite jau ėmė ieškoti ketvirtos grupės narės, kuri vieną garsiausių pop grupių papildys jau visai netrukus: "Taip nusprendėme, kad į grupę reikia įnešti naujų spalvų. Juk, jei nori stebinti ištikimus gerbėjus, užsakovus, privalai į viską žvelgti profesionaliai. Mūsų, kaip grupės, viena pagrindinių nuostatų – kurti profesionalią, įdomią, programą. Tad į mūsų gretas jau netrukus įsijungs nauja narė."

Grupės "Pop Ladies" lyderė N. Bunkė patvirtino, kad grupėje išties vyksta permainos, tačiau nauja narė – nėra vienintelė naujovė: "Šou versle yra daugybė taisyklių, kurių nesilaikant, tiesiog išnyksi. Per daug metų mačiau daugybę naujai susikuriančių grupių. Tačiau tik nedaugelis iš jų lieka gyvuoti ilgą laiko tarpą. Vienoms grupėms būna per sunku susidoroti su didžiule atsakomybe prieš užsakovus, renginių organizatorius, kitos – tiesiog išleidžia kelias dainas, būna vienodos ir tai atsibosta. Mes mėgstame stebinti – nuo šiol "Pop Ladies" išvysite visai kitame amplua – šiek tiek grįšime į praeitį – retro laikus.”


Pasak N. Bunkės, nuo šiol scenoje jos bus dar išraiškingesnės ir tikrai traukiančios dėmesį: "Mūsų dažnai prašo atlikti gerai žinomus hitus, tačiau norim būti originalios. Dabar visų mylimos dainos suskambės naujai, retro stiliumi, jau net ir aprangas turime. Tad būsime įvairios. Jei mus norės matyti tokias, kokias yra įpratę, būsime pašėlusios "Pop Ladies". Jei norės naujausios mūsų programos – išvys elegantiškas retro damas."

Trečioji grupės narė L. Mondeikaitė antrina savo scenos kolegėms ir pripažįsta, kad naujoji grupės "Pop Ladies" programa bus tikra bomba: "Sceninis įvaizdis jau sukurtas, dainos repetuojamos, viskas labai šviežia ir kartu labai stilinga. Mes juk mokame stebinti. Vien ko vertas naujas mūsų įvaizdis. Abejoju, ar esate mus tokias matę. Nuskraidinsime jus atgal į praeitį, kur vyrauja retro stilius, o tai sugeba tikrai ne visi. Paruošėme pačios geriausios nuotaikos užtaisą."



NAUJAUSI KOMENTARAI

labai prasta grupe ir "dainininkes"

labai prasta grupe ir "dainininkes" portretas
neturi jokios charizmos,lengva dainuot kai kompiuteris padaro balsa,sukuria efektus.apie ju atliekamas dainas is viso neverta diskutuoti,tekstai banalus dainos apie nieka,jaunimo zargonu tariant dainos neveza.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių