K. Osbourne pasidarė tatuiruotę, skirtą pagerbti išpuolio Orlande aukas

  • Teksto dydis:

Kelly Osbourne (Keli Osborn) pagerbė Orlando naktiniame klube sušaudytų aukų atminimą nauja tatuiruote, kurią pasidarė ant galvos virš ausies.

Tą pačią dieną, kai per išpuolį Orlando gėjų naktiniame klube, Floridoje, žuvo 49 žmonės ir dar 50 buvo sužeisti, televizijos garsenybė išreiškė savo paramą lesbiečių, gėjų, biseksualų ir transseksualų (LGBT) bendruomenei. Sekmadienį ji dalyvavo „Pride“ eitynėse Los Andžele.

Vėliau ji paskelbė nuotrauką iš eitynių, kurioje laiko plakatą „VaHo (Vakarų Holivudas) myli Orlandą“, o šalia pridėjo grotelinę žymą #FearlessAndProud Happy Pride.

Nuotraukoje taip pat matyti nuskustas jos galvos vienas šonas, ant kurio juodu markeriu užrašyta „Solidarumas“ (Solidarity).

Antradienį Kelly nusprendė šį užrašą paversti tatuiruote.

Naujoje savo paskyroje tinkle „Instagram“ Kelly paskelbė naujos puošmenos nuotrauką su prierašu: „Solidarumas: „daiktavardis, bendrą interesą arba tikslą turinčių žmonių vienybės jausmas“. Individualiai mes turime teisių ir unikalių gabumų. Kartu mes turime stiprybę ir galingą harmoniją“.

„Aš jau seniai norėjau pasidaryti šią tatuiruotę. Orlando tragedija mane pribloškė ir priminė, kad brangi yra kiekviena mūsų gyvenimo akimirka. Kiekvienas žmogus yra brangus. Mylėkite stipriai. Gyvenkite gailestingai, tikrai ir laikydamiesi įsitikinimų, su pagarba, tikslu ir užuojauta. Kartu mes pasieksime tai, kas yra neįmanoma tiems, kurie kovoja vieni“, – parašė K. Osbourne.

„Tie iš mūsų, kurie palaiko ir gerbia laisvę, yra kartu, kartu daro pažangą, kartu švenčia ir kartu gedi. Jūs nesate vieniši“, – pridūrė ji.

Naujoji K. Osbourne kūno puošmena „Solidarumas“ neblogai dera prie tatuiruotės „Istorijos“ (Stories), kurią 31 metų moteris pasidarė ant kitos galvos kitos pusės. Tatuiruotė buvo padaryta 2014 metais, kai rinkoje pasirodė to paties pavadinimo jos drabužių linija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių