K. Meschino – įžūli jos mamos ir grupės „120“ provokacija

  • Teksto dydis:

Įsivaizduokite: ramiausiai miegate savo namuose ir staiga vidury nakties į jūsų lovą įvirsta grojantys ir šokantys vyrukai!

Tokią staigmeną Karolinai suorganizavo jos mama Asta Meschino. Jai padėjo grupės „120“ vyrukai ir laida „Gero vakaro šou“. Po naktinių šėlionių Karolinos miegamajame, kambarį teko tvarkyti kelias dienas.

„O aš ir galvoju, kodėl mama vakare man patarė apsirengti rožinę pižamą? Nustebau, bet nieko panašaus nesitikėjau. Buvau giliai įmigusi ir kai prabudau nuo triukšmo išvis sunkiai supratau, kas čia vyksta: blykstės, perukai, groja, dainuoja“,  – įspūdžiais dalinosi Karolina.

Šmaikščią išdaigą Karolinai iškrėtė prie laidos vedėjų komandos prisijungęs Dovydas Laukys kartu su scenos partneriu Šarūnu. Pernai jų grupė „120“ laimėjo televizijos šou „X Faktorius“.

Grupės „120“ vyrai nepasikuklino ir laidos scenoje surengė ne vieną siautulingą pasirodymą, uždegusį publiką – žiūrovai tiesiog šėlo kartu.

Buvau giliai įmigusi ir kai prabudau nuo triukšmo išvis sunkiai supratau, kas čia vyksta: blykstės, perukai, groja, dainuoja.

Pernai „X Faktoriaus“ nugalėtojams atiteko pagrindinis prizas – 15 tūkst. eurų. Kur „120“ nariai išleido pinigus ir dar daugiau įdomių detalių apie visus laidos vedėjus sužinosite klausymų-atsakymų žaidime.

Išduosime tik kelias įdomias detales. Pasirodo, šmaikštusis laidos vedėjas Mindaugas Stasiulis iki šiol sapnuoja baisų košmarą – kaip laiko matematikos egzaminą ir labiausiai mėgsta gerti skystį nuo marinuotų žirnelių! O naujai prisijungęs D. Laukys už gretinimąsi prie istorijos mokytojos gavo iš klasiokų dovanų sviesto. Dovydo gyvenime buvo ir kitų spalvingų nutikimų, pavyzdžiui, jis buvo pašautas iš druskinio šautuvo, o kaime turėjo nuotykių su karve.... Laidos vedėjas Justinas Jankevičius nenusileidžia kolegoms, vienas įsimintiniausių įvykių jam – rankos paspaudimas JAV prezidentui George'ui W.Bushui, kai šis viešėjo Lietuvoje. O ką Justinas turėjo omeny sakydamas „Kiekviena gera pažintis prasideda nuo muštynių“?

Apie tai sužinosite „Gero vakaro šou“ 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių