K. Kaikarienė: moterys, kurių tikslas – santykiai dėl pinigų, yra pigūs kinų indai

  • Teksto dydis:

„Kai atsiranda pinigų, pasikeičia statusas, vertėtų atidžiai pažiūrėti ne tik į artimą aplinką, bet ir geriausius draugus. Mūsų šeimai draugystė su verslo partneriu kainavo labai didelę pinigų sumą... Mano vyras, kuris nėra verslininkas, po apgavystės net gėrė raminamuosius, nors yra labai ramaus būdo“, – sako vedybų planuotoja, renginių organizatorė Kristina Kaikarienė.

Kartu su vyru, plastikos chirurgu Vygintu Kaikariu Kristina šiais metais žymi 25–erius santuokos metus. „Jis nebuvo nei pilvotas, nei bagotas. Įsimylėjau paprastą studentą, žmogų, kuris buvo nepaprastai gabus, ir su kuriuo viską kūrėme nuo nulio, kartu“, – šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ pasakos K. Kaikarienė. Garsi moteris damas, kurių tikslas – santykiai dėl pinigų, prilygins pigiems kinų gamintiems plastikiniams indams.

Tuo metu operos dainininkė Vilija Kuprevičienė neslėps, kad su vyru yra pasirašiusi povedybinę sutartį, kurią inicijavo sutuoktinis, kad, nutikus bėdai šeimoje, neliktų be nieko, ir būtų finansiškai apsaugota tiek ji, tiek jųdviejų vaikai.

„Viename viešbučių restoranų Žydrojoje pakrantėje dirbęs personalas man pirštu rodė į tą vakarą susirinkusias jaunas moteris ir vardino kiekvienos jų kainą“, – pasakos žurnalistas, kelionių ambasadorius Orijus Gasanovas, ne vieną straipsnį skyręs moterims, kurių darbas ir pajamų šaltinis – santykiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip

Taip portretas
Jos veidas sako ,kad turi jį kažkokių vidinių skausmų.Niekiek netapo jaunesnė, tik veidas tapo kaip kaukė. Pasižiūrėjus i tas operuotas nenatai grožio o sukurtą veidą kuris nereikia jokio patrauklumo.Operuokite kaip ir kiek norite ,bet gyvenimo ir žavesio neprailginsi .Žmogus juk ir be plastinių operacijų yra gražus,išmintingas tampa su amžiumi ,kam save darkyti ,savo kūną duoti pjaustyti, tomis operacijomis tik trumpina gyvenimo metus,narkozė neprideda gyvenimo metų ,juos sumažina.

Realistas

Realistas  portretas
Tai yra laikrastis užp*ka*iui nusivalyti.

Taigis

Taigis portretas
O KITŲ SANTYKIŲ IR NEBŪNA....Pinigai , turtas, socialinė padėtis.....VISAS moteris galima nusipirkti....neparsiduodančių NĖRA.....skiriasi tik kaina ir kokybė....
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių