Jurga išvyko į turą Kinijoje, sugrįžusi koncertuos Lietuvoje

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę Vilniaus knygų mugėje pristačiusi savo dvigubą geriausių dainų vinilinę plokštelę „Ten, kur tu – Geriausios dainos“ Jurga su grupe šiandien išvyko į koncertų turą Kinijoje. Per dvi savaites šioje šalyje muzikantai sugros aštuonis koncertus. Grįžusios iš Azijos Jurgos jaukių koncertų lauks Lietuvos klausytojai.

Iš viso Jurga šiame ture per abi šalis sugros 14 koncertų ir nukeliaus per 20 tūkst. kilometrų. Jau ketvirtadienį, vasario 28 dieną, dainininkė surengs pirmąjį turo Kinijoje koncertą Guangdžou mieste. Vėliau apsilankys Šendženyje, Sianmenyje, Ningbo, Hangdžou, Šanchajuje, Hefėjuje ir kovo 10 dieną gastroles baigs Pekine.

Šio turo proga Jurgos rinktinių dainų albumą „Ten Kur Tu – Greatest Hits“ šią savaitę išleidžia ir Kinijos muzikos gigantas „NetEase“, viena didžiausių interneto paslaugų ir vaizdo žaidimų kompanijų pasaulyje.

Pirmą savo turą Kinijoje Jurga surengė dar 2017 metais. Pasak dainininkės, iš tos kelionės ji parsivežė labai gerus įspūdžius. „Išliko jausmas, kad publika, net ir pirmą kartą mane matydama, jau buvo tarsi manęs pasiilgusi. Tad labai smagu sugrįžti su nauja programa. Šio turo labai laukėme ir esame jam gerai pasiruošę“, – sako Jurga.

Sugrįžusi iš Kinijos Jurga geriausių dainų pristatymo turą pratęs Lietuvoje. Kovo 22 dieną ji su grupe pasirodys Kaune, „Renginių oazėje“, kovo 23 dieną – Panevėžyje, „Tauros lofte“, kovo 26 dieną – Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje, kovo 29 dieną – Šilalėje, „Melduose“, kovo 30 dieną – Palangoje, „Vandenyje“ ir balandžio 6 dieną – Druskininkų „Kolonadoje“.

Šiuose koncertuose Jurga pristatys savo geriausių dainų albumą, kuris išleistas kompaktinės plokštelės, dvigubos vinilinės plokštelės ir skaitmeniniu formatais. Praėjusį savaitgalį ši vinilinė plokštelė tapo viena perkamiausių Vilniaus knygų mugėje. „Jurgos vinilas mūsų stende buvo tiesiog graibstomas, vos spėjome vežti papildymą“, – sakė albumą išleidusios kompanijos M.P.3 vadovas Vaidas Stackevičius.

Artimiausiu metu albumą „Ten, kur tu – Geriausios dainos“ bus galima įsigyti Jurgos koncertuose ir interneto parduotuvėje buymusic.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių