Jubiliejinėje „Auksinių svogūnų“ ceremonijoje pažiro apdovanojimai

  • Teksto dydis:

Šiemet 20-mečio jubiliejų švenčiantys humoro apdovanojimai "Auksiniai svogūnai" į Kauno "Žalgirio" areną sukvietė tūkstančius žiūrovų.

 

 

Už "nuopelnus" šį kartą apdovanojimus žarstė šou verslo ryklys Arūnas Valinskas ir humoristas Justinas Jankevičius. 

"Lietuva mini valstybės atkūrimo 100-metį, o „Auksiniai svogūnai“ – 20-metį. Pas mus bus tiek garso ir šviesų, kad SEL‘o koncertas atrodys kaip Vėlinių žvakutė", – prieš apdovanojimų ceremoniją sakė kultinių apdovanojimų rengėjas ir siela A. Valinskas.

Už "Geriausią pradžios dainą" statulėlę pelnė dainininkas  Česlovas Gabalis. Jis 2012 metais "Auksiniuose svogūnuose" pranašavo "Pasaulio pabaigą".

"Metų citatos" laurus nusiskynė politikė Aušra Maldeikienė už labai dviprasmišką citatą: "Ponia Širinskienė man yra arčiau idioto".

"Seksualiausios" dvidešimtmečio dainos nominaciją atsiėmusį Marijoną Mikutavičių palydėjo grupė "YVA" su daina "Gėjai niekadėjai".

"Metų pasakos" titulą už pasaką apie tai, kaip snieguolė Milena frakcijos nykštukams nuotoliniu būdu dirbo gavo politikas Ramūnas Karbauskis

"Geriausią visų laikų Auksinių svogūnų šokį" sušoko dainininkas Deivis ir sportininkas Ramūnas Vyšniauskas. Po jų "Gulbių ežero" atvipo žandikaulis visiems.

Jubiliejinės ceremonijos programoje – begalė staigmenų ir televizijos žiūrovams, ir pagrindinėms apdovanojimų žvaigždėms politikams. Kultinė grupė "Rondo" ir "Božolė" choras paruošė himną Sveikatos apsaugos ministrui Aurelijui Verygai, o vienas geidžiamiausių šalies jaunikių – Radžis nusprendė pasipiršti būtent šventinėje "Auksinių svogūnų 2018" scenoje. 

Specialiai apdovanojimams vienam vakarui į sceną sugrįžo grupė "Mokinukės".

Šventinius pasirodymus taip pat atliko Inga Valinskienė, Deivis Norvilas, grupės "Pop Ladies", "DAR", humoristai Violeta Mičiulienė, Mama Rock'n'Roll ir Vitalijus Cololo (tapęs Agne Širinskiene), Rytis Cicinas, Žilvinas Žvagulis, Irena Starošaitė, Česlovas Gabalis, sunkiaatlečiai Ramūnas Vyšniauskas ir Aurimas Didžbalis, dešimtys šokėjų, baleto artistų ir daugelis kitų scenos profesionalų.

"Dvidešimtmečio debiutą" pelnė Žilvinas Žvagulis su daina „Makaronai“. 

Geriausiu dvidešimtmečio eilėraščiu tapo Justino Jankevičius ir Arūno Valinsko eilėraštis "Du gaideliai" susikompromitavusio verslininko Vladimiro Romanovo stiliumi.

Už geriausią duetą laurus atsiėmė Inga Valinskienė ir Deivis su artistišką "Meilės medus".

Nominacijoje "METŲ #METOO" išskirtas Seimo narys Mykolas Majauskas. Tai jau antrasis šios kadencijos Seimo narys po Kęstučio Pūko, turintis problemų dėl savo „mykolo“.

 "Geriausios idėjos" nominacija –  kampanijos "Vilnius G taškas" kūrėjams už kampaniją „Vilnius – Europos G taškas“.

"Metų dvikovos" laurus susižėrė Ramūnas Karbauskis prieš Edmundą Jakilaitį.

"Metų kandidatu" pripažintas politikas Naglis Puteikis, kuris pirmasis pareiškė kandidatuosiantis į  Prezidentus.

"Mylimiausio profesionalų ministro" titulą pelnė Aurelijus Veryga. Žmogui, apie kurį jau dabar kuriamos giesmės ir gyvam statomi paminklai. Jis nukonkuravo Saulių Skvernelį ir buvusią Teisingumo ministrę Mildą Vainiutę.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA NA  portretas
Valinskas visiškai nupigino savo "Auksinių svogūnų" ceremoniją ,_____jokio jumoro ,politizuotas renginys ,į vienus vartus ,seni bajeriai ,savi savus apsidovanojo .štai ką reiškia ,kai , Valinskas savo sūnaitėlį į anūkėlio gaują , patarnautoju prakišo ,,,,sėkmės ,prastas renginys ,

Gaila

Gaila portretas
Kažin, Radži dar gyvas? Po jo energingų piršlybų "D" visiška tyla portaluose apie tai. Delfis net negirdėjęs apie šį renginį...

Ponia Zuzana

Ponia Zuzana portretas
čia laida ne per šv.Velykas, bet tradiciškai balandžio 1-ąją. Ką padarysi, kad Velykos sutapo su melagių diena. Ir nereikia čia sureikšmint vaikų,jaunimo ir patyčių. Visi protingi žino,jog laida bus šią dieną. O kvailam gali kada nori rodyt,nei jam Velykos įdomu, nei melagių diena, nei joks moralizavimas. Be to dauguma jaunimo šios laidos net nežiūri, kaip ir nežino tos Širinskienės. O kas žino ją,na ir kas čia buvo ne taip pasakyta? Tai juk jos, ne Maldeikienės žodžiai. Tai va tiek ten to ir protelio pas ją.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių