Jazzu pristato dainą „Sapnas“: tikiuosi, kad klausytojai išgirs mano širdies vibracijas

  • Teksto dydis:

Atlikėja Justė Arlauskaitė–Jazzu pristato naujausią savo dainą „Sapnas“. Pasak pačios atlikėjos, nauja daina yra apie labai stiprų jausmą bei besąlygišką meilę.

Dar praėjusią savaitę socialiniuose tinkluose užminus mįslę apie naują kūrinį, atlikėja šiandien pristato dainą „Sapnas“. Naujoji daina pavadinta tokiu pačiu pavadinimu, kaip ir vasario 14 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyksiantis šou elementais papildytas atlikėjos solinis koncertas.

Pasakodama apie kūrinį „Sapnas“, atlikėja labai atvira – čia sudėjo begalę savo jausmų ir išgyvenimų, kurie prisidėjo prie pačios vidinių pokyčių ir augimo.

„Daina apie labai stiprų jausmą, besąlygišką meilę, kuri niekada neišeis, ji gali tik transformuotis. Gyveni gyvenimą, atrodo, jau tai praėjo, atsimeni įvykius kaip pro rūką, kaip sapną... Bet jie įspaudė žymę tavo širdyje, iš esmės tave pakeitė ir niekada nebebūsi toks, koks buvai. Taip ir augame – reikia visokių jausmų ir patirčių, kad galėtum pasakyt – aš išties gyvenau“, – apie dainą pasakoja Jazzu.

Atlikėja neslepia, kad ši daina gimė ypatingu laikotarpiu – kai atėjo metas paleisti tam tikrą etapą bei siekti gražesnio rytojaus.  

„Rašiau šią dainą sielos gijimo laikotarpiu, tai – daina apie ėjimą į šviesą, apie grįžimą į save, savo šaknis, apie tai, kad etapas, santykiai, kad ir kokie jie bebūtų, brandina ir augina, bet negali pamesti savęs. Kartais žmogų reikia tiesiog paleisti ir suprasti, kad ne viskas mūsų valioje. Į kiekvieną etapą žiūrėti su dėkingumu. Ir kurti geresnį save ir gražesnį rytojų. O gal gyvenimas ir yra tik sapnas, žaidimas? Nežinau, bet skaudinančios patirtys atveria kūrybai, o kūryba man yra gijimas, mano pabėgimas. Tikiuosi, klausytojai išgirs mano širdies vibracijas“, – atvirai kalba garsi atlikėja.

Kaip praneša organizatoriai, dainininkė Jazzu po ilgos pertraukos surengs naują, nematytą koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje „Sapnas“. Meilės dieną, Vasario 14-ąją, šou elementai subtiliai susipins su mistika, užburs netikėti apšvietimo sprendimai, tikrovė susijungs su iliuzija, garsas pasieks giliausias sielos gelmes, o veiksmas scenoje perkels į kitą, lygiagretų laiką, kuriame nėra ribų fantazijai ir atradimams. 

„Jūs net neįsivaizduojate, kaip aš pasiilgau koncertų arenose. O dabar tas džiaugsmas dvigubas, nes pristatysime per karantiną užlaikytos, prisikaupusios naujos muzikos. Pats koncerto konceptas apgalvotas ir susapnuotas, juk ne šiaip sau šį koncertą pavadinau „Sapnas“, – intriguoja pozityviai nusiteikusi atlikėja Jazzu.

Atlikėja vasario 5 d. surengs koncertą Londone, o po didžiausio pastarojo meto koncerto Kauno „Žalgirio“ arenoje vasario 14 d. atlikėja vyks į Dubliną, čia koncertas vyks vasario 19 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

margaritajur@gmail.com

margaritajur@gmail.com portretas
Kaip visada nieko gero

Haris

Haris portretas
Dar vienas banalybių rinkinys! O jau koks susireikšminimas ! Bloga nuo tos bebalsės!!!

waleto

waleto  portretas
jai tik nuzniko sienas savo kieme virpinti
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių