JAV hinduistų lyderis užsipuolė S. Gomez dėl jos naujos tatuiruotės

  • Teksto dydis:

Amerikiečių popdainininkė Selena Gomez (Selena Gomes) per Majamyje penktadienį vykusią paplūdimio dieną pademonstravo savo gerbėjams naują tatuiruotę, vaizduojančią sakralinį hinduistų simbolį „Om“, tačiau internete pasirodžiusios nuotraukos su jos nauju kūno meno pavyzdžiu patiko toli gražu ne visiems.

Pavadinęs tatuiruotę „itin nepagarbia“, žymus JAV hinduistų veikėjas Rajanas Zedas (Radžanas Zedas) agentūrai WENN nurodė, kad „hinduistai paprastai pradeda ir užbaigia savo maldas su mistiniu skiemeniu „Om“, simboliškai apimančiu visą visatą.

„Toks „Om“ subanalinimas liūdina hinduistus. Selenai itin netinkama tokį gerbiamą ir šventą hinduizmo simbolį, turintį gilią religinę prasmę, išsitatuiruoti ant savo šlaunies.“

Tai ne pirmas kartas, kai 23 metų S.Gomez savo veiksmais sukelia R.Zedo, kuris yra Visuotinės hinduizmo draugijos prezidentas, pasipiktinimą – 2013 metais jis išreiškė savo nepasitenkinimą, kad dainininkė per MTV kino apdovanojimų ceremoniją atlikdama kūrinį "Come & Get It" ant kaktos buvo užsilipdžiusi bindi.

R.Zedas tada šį jos sprendimą atliekant seksualiai provokuojamą dainą papuošti kaktą ženklu, kuris hinduizme turi gilių dvasinių reikšmių, pavadino „nejautriu“.

„Selena yra žymi atlikėja, todėl turėtų susipažinti su pasaulio religijų pagrindais ... Hinduizmo sampratos ir simboliai turi tiksliai apibrėžtas reikšmes, kurios nėra sukurtos vien Holivudo žvaigždėms“, – agentūrai WENN sakė lyderis.

Nuotrauką galima pamatyti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių