A. Jagelavičiūtė – apie istorijas, kurios įkvėpė permainoms

  • Teksto dydis:

Įspūdingų pokyčių ir drąsių pažadų laidos „Šiandien. Po metų“ vedėja tapusi Agnė Jagelavičiūtė džiaugiasi, kad projekte sutiko labai daug žmonių, kuriems užteko valios pastangų išpildyti savo pažadus.

Vienas jų – Dominykas Rukšėnas, kurio istorija sujaudino ne vieną. Prieš metus Lietuvą apskriejo sukrečianti žinia – pasaulio čempionas rotveileris Maksas buvo nunuodytas. Kelias tonas sveriantį lėktuvą ar automobilį patempti galėjęs šuo mieste suėdė užnuodyto maisto.

„Po keturių dienų su Maksu turėjome keliauti į čempionatą ir įvyko nelaimė. Atsitiko taip, kad ten vykau vienas pasiimti naujo šuns“, – su ašaromis akyse pasakoja Dominykas. Sunkiai tramdyti emocijas sekėsi ir laidos vedėjai.

Naujas Dominyko augintinis – keturių mėnesių Dzeusas. Prieš metus jie abu atvažiavo į laidos studiją pažadėti, kad per 12 mėnesių pavyks numalšinti netekties skausmą ir užauginti naują čempioną. Ar pavyko Dominykui ir Dzeusui?

Aš ir pati sau keliu naujus tikslus, siekius ir stengiuosi juos įgyvendinti.

Kita laidos dalyvė Laura – drąsi moteris. Pasiruošimą antrosioms vestuvėms temdo nepageidaujami kilogramai. Lauros pažadas – atsikratyti svorio ir tilpti į 38 dydžio suknelę. Po metų į studiją moteris įžengė pasipuošusi liemenį pabrėžiančia balta suknele. Jai pavyko ne tik atsikratyti papildomų kilogramų, bet ir grožio chirurgų dėka patobulinti tas kūno vietas, kurios kėlė didžiausių problemų.

„Projekte teko sutikti kelias dešimtis pokyčiams pasiryžusių žmonių. Jie mane įkvepia, aš ir pati sau keliu naujus tikslus, siekius ir stengiuosi juos įgyvendinti. Pasižiūrėkite, kaip sekėsi mūsų laidos dalyviams, sužinokite, kokį kelią jie nuėjo ir pabandykite patys“, – ragina naujos laidos vedėja, su vyru Mantu Volkumi besiskirianti A. Jagelavičiūtė.

Prieš metus LNK pradėto projekto „Šiandien. Po metų“ originalus pavadinimas – „This Time Next Year“. Jį LNK įsigijo iš tarptautinius formatus kuriančios kompanijos „Twofour-rights“. Po itin sėkmingos pradžios Jungtinėje Karalystėje, televizijos šou „Šiandien. Po metų“ netrukus pradėtas transliuoti Australijoje. Dar vėliau formatas parduotas daugiau nei 14-ai šalių, rodomas Belgijoje, Italijoje, Švedijoje, Ukrainoje.

LNK eteryje naujas projektas startuoja rugsėjo 4-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių