J. Veklenko ir L. Somovas suvienijo jėgas: įvertinkite jų bendrą kūrinį

  • Teksto dydis:

Šių metų Lietuvos atstovas „Eurovizijos“ dainų konkurse Jurijus Veklenko ir vienas geriausių šalies muzikos prodiuserių Leonas Somovas pristato bendrą kūrinį – „Sapnuose“. Kartu su daina žinomi vyrai išleidžia ir vaizdo vizualizaciją, kuri, pasak jų, nukelia į miglotus sapnus ir atspindi šios dainos esmę.

„Labai daug susijusių dalykų tokių kaip svajonės, sapnai, mintys. Albumas vadinasi „Mano sapnuose“, naujoji daina – „Sapnuose“, na o mano svajonė visuomet buvo padaryti kūrinį su, mano galva, vienu geriausių prodiuserių – Leonu. Ir štai! Visa tai jau čia. Neapsakomai džiaugiuosi“, – pasakoja Jurijus.

Man patinka kurti dainą ne „apie orą“, o apie tikrus dalykus, tai kas įvyko ar taip, kaip jaučiuosi.

Dar būdamas didžiojoje „Eurovizijojoje“ Tel Avive dainininkas Jurijus pristatė debiutinį albumą, į kurį sudėjo per ilgą laiką sukurtus kūrinius. Ne vieną kartą juokavo, kad dainų tekstuose užkoduota ir mintys apie buvusiusas merginas.

„Visko yra tuose tekstuose sudėta ir čia tikrai nėra paslaptis. Man patinka kurti dainą ne „apie orą“, o apie tikrus dalykus, tai kas įvyko ar taip, kaip jaučiuosi“, – atvirauja atlikėjas.

Naujausiam kūriniui „Sapnuose“ talentingas operatorius Aurimas Šidiškis sukūrė vaizdo klipą, kuriame perteikė įsivaizduojamus sapnus arba kaip teigia pats Jurijus, momentus, kuomet šią dainą geriausiai galima klausyti.

„Aš visada įsivaizdavau, kad šį kūrinį geriausiai klausyti naktį važiuojant automobiliu, tad dalį vaizdų būtent tokiu principu ir perteikėme. Manau, kad tai labai tinkamas vaibas. Apskritai manau, kad Aurimas padėjo perteikti dainos nuotaiką labai puikiai ir rezultatas yra būtent tai, ko norėjosi šiai dainai. Ateis metas, kuomet norėsiu ir pats įsiamžinti vaizdo klipuose, bet dar ne dabar“, – nepasakydamas kodėl, juokauja Jurijus.

Jau rytoj Jurijus surengs debiutinį koncertą Vilniuje, „Vasaros terasoje“, kur pristatys pirmąjį savo albumą. Čia garsus vaikinas pasirodys ir su savo scenos bičiuliais, kuriuos kol kas laiko paslaptyje.

Kviečiame įvertinti naujausią Jurijaus ir Leono Somovo kūrinį „Sapnuose“:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Janina

Janina portretas
Kūrinys gražus,tačiau kur čia Jurijus,nesupratau,girdėjau tik moterišką balsą.....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių