J. Veklenko apie naują vaizdo klipą: vaidinti, kai sprogsti iš nevilties – nelengva

  • Teksto dydis:

Jau pirmadienį dienos šviesą išvys naujausias dainininko Jurijaus darbas – kūrinys „Apie Ją“ ir jam skirtas vaizdo klipas. Pasak atlikėjo, šios premjeros labai laukia ir intriguoja, kad naujoje dainoje pats atlikėjas bus šiek tiek kitoks. Šalyje švelnėjant karantino sąlygoms, Jurijus savo klausytojams turi ir daugiau staigmenų – visai netrukus įvyks pirmieji soliniai koncertai.

Karantino laikotarpis dainininkui buvo išties produktyvus – daugybė valandų įrašų studijoje nenuėjo veltui. Pasak Jurijaus, šiuo periodu turėjo tikslą įrašyti kūrinių naujausiam savo albumui.

„Negaliu sakyti, kad nesu iš tų žmonių, kur pasižada nuo naujų metų kažką padaryti, bet vis nepadaro, tačiau karantinas paveikė kitaip – išties padariau tai, ką pasižadėjau“, – juokaudamas pasakoja Jurijus.

Pasakodamas apie naujausio kūrinio „Apie Ją“ vaizdo klipo filmavimo užkulisius dainininkas atvirauja – kartais yra kur kas sunkiau prieš kamerą perteikti tai, ką prieš tai užrašinėjai savo dainų tekstų knygelėje.

„Vaizdo klipe norėjau perteikti neviltį ir bandymą žmogui pasakyti paskutinius žodžius prieš išsiskiriant, kai sukaupi viską ir galiausiai sprogsti. Žinoma, tai tikrai nėra lengva. Galiu pasakyti, kad kai kurių scenų net teko atsisakyti“, – pasakoja vaikinas.

Jau trečiąjį vaizdo klipą dainininkas atiduoda į talentingo videografo Aurimo Šidiškio rankas, kuris kiekvieną kartą įgyvendina sumanymus.

„Labai džiaugiuosi, kad filmavimų metu supa tokia profesionali komanda, dėl kurios filmavimai eina labai sklandžiai. Kai kurie dalykai įvyko taip spontaniškai ir neplanuotai, kad patys nustebome ir nesupratome, kodėl apie tai nebuvom pagalvoję anksčiau. Esu labai dėkingas Aurimui ir Rokui“, – džiaugiasi atlikėjas.

Be naujo kūrinio premjeros Jurijaus laukia ir kita išsiilgta veikla – koncertai. Jau birželio 7 d. dainininkas surengs akustinį pasirodymą Palangos „Vandenyje“, o birželio 13 d. kartu su su grupe surengs koncertą populiariausioje Vilniaus koncertų vietoje – „Vasaros terasoje“, kiek vėliau, birželio 19 d. Jurijaus kūrybos bus galima pasiklausyti ir Kaune, „Adform kiemelyje“.

„Koncertai – vienintelė vieta pamatyti savo klausytoją, išgyventi visas dainas kartu su jais ir bendrauti su visais muzikos pagalba. Naujam koncertų sezonui ruošiau ir naują muzikos skambesį. Negaliu sulaukti, kada galėsiu pasidalinti naujomis dainomis su visais!“, – džiaugiasi dainininkas Jurijus.

Jurijaus vaizdo klipo „Apie Ją“ premjera įvyks jau artėjantį pirmadienį, birželio 8 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių