J. Leonavičiūtė: filmavimo kamerų gyvenime mačiau daug

  • Teksto dydis:

Pirmadienį į TV3 eterį grįžęs aktualus, modernus, nuolat besikeičiantis aktualijų infošou „VIRAL‘as“ tesėjo savo pažadą. Pirmojoje naujųjų metų laidoje pasirodė ne tik jau pamėgti vedėjai – Simas Stankus ir Mindaugas Papinigis, bet ir vedėjos vietos laidoje siekianti Jolanta Leonavičiūtė.

Ar „Šok su manimi“ dalyvė prisijungs prie TV3 projekto ir kiekvieną pirmadienio vakarą 19.30 val. sveikinsis su „VIRAL‘o“ gerbėjais, spręs ne tik prodiuseriai, bet ir žiūrovai. Iš karto po debiuto mergina davė interviu apie savo darbą televizijoje, apie filmavimo kamerų baimę ir tolesnius gyvenimo siekius.

– Čia tavo pirmas kartas vedėjos amplua?

– Taip, tai pirmas kartas. Aišku, kad įdomu, smagu. Taip pat ir pašnekovas buvo ypač įdomus.

– Kalbinai žinomą chiromantą Leopoldą Malinauską. Kokį įspūdį jis paliko?

– Iš tiesų buvo įdomu ištiesti Leopoldui savo delną, kad ką nors iš jo pasakytų – kas yra įdomaus mano gyvenime, bet ko aš galbūt nežinau, ar kokių nors planų, ar įvykių.

– Kaip vertini savo debiutą?

– Žinoma, manau, kaip ir kiekvienam, vidinis jaudulys buvo. O šiaip kaip ir neblogai.

– Prisipažink: aplink zujančios ir viską fiksuojančios filmavimo kameros neišgąsdino?

– Ne, prieš filmavimo kameras sėdėti tikrai nebuvo baisu. Kadangi filmavimo kamerų gyvenime mačiau daug, nes dvejus metus dirbau ir Anglijos televizijoje, kur nuolat tiesioginis eteris buvo. Ten tiesiog nebuvau tas pagrindinis asmuo, kuris kalbintų žmones. O čia, Lietuvoje, jau nuo birželio dirbu prie filmavimo kamerų, tai tikrai jų nebijau.

– Ar kada nors manei, kad tapsi, kaip pati sakai, „pagrindiniu asmeniu“ laidoje?

– Iš tikrųjų visą laiką būdavo mintys apie tai. Visada norisi progresuoti, nestovėti vietoje. Dėl vedėjos darbo – tai taip, šiuo metu tai yra vienas iš mano tikslų.

– Jei taptum nuolatine „VIRAL‘o“ vedėja, koks būtų kitas Tavo žingsnis? Gal Tavo planuose, pavyzdžiui, žinių laidos diktorės pareigos?

– Žinių? Kol kas tikrai abejoju. Apsiriboju tuo, kas yra. Bet niekada negali žinoti. Aišku, jei žmonėm patiks mano darbas, patiks, kaip kalbinu žmones, kaip su jais bendrauju, tai, manau, kad tikrai taip – su mielu noru.

J. Leonavičiūtės debiutas įvyko pirmadienį. Kaip jai sekėsi, spręs ne tik prodiuseriai, o ir žiūrovai. Jolantos debiutą galima pamatyti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių