J. Jaručio ir Monique daina – muzikinėje komedijoje: pamatykite naują klipo versiją

  • Teksto dydis:

Jau šį antradienio vakarą 19.30 val. per LNK įvyks nacionaliniai technikos apdovanojimai „Tech Top 2020“, kurie šiemet pasirodys visiškai naujame formate – muzikinėje komedijoje, nukelsiančioje žiūrovus į 1995-uosius.

Kaip susitvarkyti su žmona, kurią nutrenkia žaibas ir ji pradeda matyti ateitį? Ir kas nutinka, kai 95-aisiais ji savo vizijomis pradeda dalytis su visais pažįstamais? Tokią dilemą filme spręs pagrindiniai herojai  Džilda ir Orestas Vaigauskai, kuriuos įkūnija aktoriai Ineta Stasiulytė ir Aistis Mickevičius.

Filmo veiksmą papildys ir muzikiniai žvaigždžių pasirodymai, kuriuose legendinius kūrinius prikels grupės „Rebelheart“, „Rondo“, Igoris Kofas ir Irma Jurgelevičiūtė, Džordana Butkutė, Kristina Radžiukynaitė, Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė bei Justinas Jarutis su Monique. Muzikinių klipų režisierius Šarūnas Kirdeikis sako, jog filmavimo metu stengėsi sukurti tokius vaizdo klipus, kurie autentiškai atspindėtų laikotarpį  prieš dvidešimt penkerius metus.

„Idėja buvo visus muzikinius klipus filmuoti taip, kad į filmą jie įsilietų kuo natūraliau. Ypatingą dėmesį skyrėm atkurdami to laikotarpio stilių, grimą, šukuosenas ir dvasią. Norėjome muzikinius klipus perteikti per humoro prizmę, prisimenant, kai tuomet atrodė atlikėjų klipai – vos ką tik atsiradusi „žaliojo ekrano“ technika, leidusi fone kurti keistus efektus, diskoteką primenančios šviesos ar daug įgūdžių nereikalaujanti choreografija. Tikiu, kad ne vienas muzikinis klipas žiūrovams tikrai sukels nostalgiją“, − sako režisierius Šarūnas Kirdeikis

Justino Jaručio ir Monique muzikinis klipas – vienintelis, kuris buvo nukeltas ne į praeitį, o į ateitį ir atspindėjo netikėtą meilės trikampį.

Muzikinės komedijos metu bus paskelbta ir nacionaliniuose technikos apdovanojimuose išrinkta geriausia šių metų technika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių