J. Jankevičiaus šeimoje – skaudi netektis

  • Teksto dydis:

Humoristas ir televizijos laidų vedėjas Justinas Jankevičius socialiniame tinkle pasidalijo skaudžia žinia – mirė jo tėtis.

„Šiąnakt po sunkios, ilgai trukusios ligos, užgeso mano Tėvelis Viktoras Jankevičius. Mano mokytojas, mano ramstis, mano širdis. Ilsėkis ramybėje, Tėveli“, – rašė J. Jankevičius.

Po įrašu socialiniame tinkle pasipylė kupini užuojautos ir palaikymo komentarai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
Nuoširdi užuojauta Skamba vis melodija aušros, Negali jau jos neatkartoti... Šlama tyliai tėviškės beržai, Taip sunku praeinant nesustoti... Atmintyje liko Tavo žingsniai, Lyg širdies Tavosios dūžiai... Palikai gimtojoj žemėj pėdas, O gerumą aš geriu dar godžiai... Kartu vedė gyvenimas mudu, Tėti mielas,lyg laimės pašvaistė... Mes gyvenom šioj žemėj stebuklų. Nei dienos veltui mes neiššvaistėm... Gerumu prinokusi širdis,tyli nurimo, Išėjai ryškia žvaigžde spindėti... Palikai nesudainuotą dainą, Kurią gali angelai dabar girdėti... I.Gildutytė-Navikienė

Janina iš kaimo

Janina iš kaimo portretas
Užuojauta jums. Justinas ir visai. Jūsų seimai

alma

alma portretas
Jei mirsta brangus Zmogus...Visada yra skaudu..Nesvarbu ar tu zvaigzde ar tu paprastas zmogus..Negatyvius komentarus rasyti tik tam,kad jis zinomas ir ,kad jis jums asmeniskai nepatinka,yra Ziauru….Ypac Dabar….Juk Mires buvo jo Tevelis ,kieno tai vyas, sunus...ar brolis...ar senelis...Nesvarbu koks Justinas Jumoristas,ar koks jis televizijoje bet seimoje yra paprastas ir puikus zmogus.
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių