J. Arlauskaitė-Jazzu laukiasi kūdikio: atskleidė pirmagimio lytį

  • Teksto dydis:

Atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu kartu su mylimuoju aktoriumi Donatu Ivanausku žengia į naują santykių etapą. Pora laukia šeimos pagausėjimo.

Šią džiugią žinią pirmasis paskelbė žurnalas „L'Officiel Lithuania“. Atlikėją baltų kalnų fone įamžino jos geras draugas fotografas Lukas Gricius.

Apie nėštumą pora sužinojo kovo mėnesį Filipinuose. J. Arlauskaitė atviravo, kad vaikelis nebuvo planuotas, tačiau dabar ji labai laiminga.

„Jei atvirai, negaliu pasakyti, kad šį vaiką planavome. Buvau viena tų moterų, kuri niekada nesvajojo apie vaikus, kuri nuolat tai deklaravo ir garsiai rėkė: „Ko jūs man aiškinat?!“ Ankstesniuose santykiuose, matyt, trūko meilės, pilnatvės, nė vienuose nesijaučiau taip gerai, kad būčiau norėjusi susilaukti vaikų“, – interviu sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

Atlikėja pridūrė, kad daina „Mėnulio šviesoje“ yra pirmoji daina, skirta lapkričio pabaigoje gimsiančiam sūnui.

J. Arlauskaitė-Jazzu kartu su D. Ivanausku jau šešerius metus. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jurgita

Jurgita portretas
Dieve,tikiuosi kad ji dziaugiasi nestumu ir meile,ir neskaito, siu nedavalgiusiu lietuvos ubagu komentaru... Kokia baisi ta lietuvele liko...

senelis......

senelis...... portretas
...nekokybiški kondonai.....bac, ir plyšo. Dabar visa gerkle, visam pasauliui...kokia ana laiminga, gal, bet kad benkartas bus tai jau aišku.

Naivus klausimas

Naivus klausimas portretas
Iš kur ana žino vaikelio lytį? Juk dar neaišku kokią iš 72 lyčių jis gimęs pasirinks. Tai juk vertybės.
VISI KOMENTARAI 47

Galerijos

Daugiau straipsnių