Izraelyje iš dalies uždraustos B. Refaeli maudymosi kostiumėlių reklamos

  • Teksto dydis:

Nėščios supermanekenės Bar Refaeli (Bar Refaeli) naujas maudymosi kostiumėlių reklamas jos gimtajame Izraelyje buvo uždrausta rodyti geriausiu televizijos laiku.

Buvusi Leonardo DiCaprio (Leonardo DiKaprijo) draugė, kuri neseniai ištekėjo, drauge su „Hoodies“ dizaineriais kūrė maudymosi kostiumėlių liniją. Apie ją paskelbė „Instagram“ nuotrauka, kuriai pozavo būdama penktą mėnesį nėščia, tačiau Izraelio cenzoriai mano, kad televizijos reklamomis buvo nueita per toli ir jos įžeis žiūrovus.

Tose reklamose, kurios buvo nufilmuotos, kai Bar buvo tris mėnesius nėščia, ji sukinėjasi vilkėdama kuklaus dydžio bikinį, persivelka jo kelnaites automobilyje ir maudosi duše.

Kaip rašė „The Times of Israel“, Antrosios transliacijų administracijos televizijai ir radijui pareigūnai nurodė ištrinti iš reklamos tas vietas, kuriose manekenė yra nuoga ir kuriose iš arti filmuojamas jos užpakaliukas. Tik tada tas reklamas bus galima rodyti po 22 valandos.

B. Refaeli Izraelio cenzorius supykdė ir 2014 metais – jie nusprendė, kad apatinių „Hoodies“ reklama yra pernelyg „karšta“. Tą reklamą, kurioje Bar buvo nufilmuota lovoje su mapetu, taip pat buvo uždrausta rodyti geriausiu vakaro laiku dėl „seksualinių insinuacijų“.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių