A. Ivanausko-Faros dukra Jurgita emigracijoje ištvėrė 4 mėnesius: tai ne man

  • Teksto dydis:

„Valgyt tėtis moka gaminti, bet aš gaminu geriau“, – sako legendinės grupės „Rondo“ lyderio Aleksandro Ivanausko-Faros dukra Jurgita Liukaitienė.

Šį šeštadienį laidoje „Virtuvės istorijos“ laukia šeimyninės varžytuvės, mat dėl geresnio kulinaro vardo susikaus legendinės grupės „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara bei jo dukra, taip pat dainininkė Jurgita. O užduotis nuspręsti, kuris iš jų geresnis virtuvėje, atiteks jaunajai kartai – Aleksandro anūkei, Jurgitos dukrai Lėjai.

Abu laidos herojai bus nusiteikę kaip niekad azartiškai. Aleksandras, kartu su laidos vedėja Ilona Juciūte-Čibirkiene virs gardžią žuvienę, o Jurgita, padedama šefo Ruslano Bolgovo, grilyje keps šamo filė su polenta bei pomidorų salsa.

„Valgyt tėtis moka gaminti, bet aš gaminu geriau“, – kupina azarto ir noro nugalėti laidos, rodomos šeštadienį 9 val. per TV3, pradžioje teigs Jurgita.

Legendinės grupės „Rondo“ lyderis A. Ivanauskas-Fara – tikras scenos veteranas, kurio dainas pilnose koncertų salėse mintinai traukia tiek jauni, tiek vyresni. Tačiau sėkmė žinoma vyrą lydi ne tik scenoje, bet ir asmeniniame gyvenime – su mylima žmona Rima jiedu užaugino tris talentingus vaikus bei būrį šaunių anūkų.

Kokia mūsų santykių auksinė taisyklė? Atsiprašinėju jos visą laiką – yra už ką, nėra už ką, visąlaik reikia atsiprašyt. Gali net avansu iškart atsiprašyti.

Visgi, vienam tokių darnių šeimos santykių sukurti nebūtų pavykę, todėl Aleksandras labai dėkingas savo žmonai Rimai už jos kantrybę ir supratingumą. Mat muzikanto duona, gastrolės, koncertai iki paryčių – tikrai nelengvas išbandymas šeimai.

„Kokia mūsų santykių auksinė taisyklė? Atsiprašinėju jos visą laiką – yra už ką, nėra už ką, visąlaik reikia atsiprašyt. Gali net avansu iškart atsiprašyti, jeigu žinai, kad kažką tai padarysi ne taip kaip reikia“, – laidoje juokaus žinomas vyras.

„Muzika man ir darbas, ir gyvenimo būdas. Vaikai irgi pasekė muzikos keliu, tačiau jų aš niekada neįkalbinėjau. Benas išmoko pats grot, vėliau pradėjo prodiuserio veiklą, ką dabar sėkmingai daro su atlikėja Beatrich. O Jurgita dainuoja kartu su „Rondo“ kaip pritariamasis vokalas“, – apie atžalas pasakos Aleksandras.

Aleksandro šio ryto priešininkė dukra J. Liukaitienė – tikras įrodymas, jog obuolys nuo obels netoli rieda. Ji iš tėvo paveldėjo ne tik charizmą, bet ir puikų balsą. Kurį laiką Ispanijoje gyvenusi moteris neseniai grįžo atgal į Lietuvą bei pripažino, kad emigracija – ne jai.

„Neseniai grįžau iš Barselonos, kur ištvėriau keturis mėnesius. Pradžioje buvo tikrai smagu, tačiau vėliau emocijos pasikeitė ir supratau, kad tai ne man“, – apie emigraciją ir gyvenimą svetur pasakos Jurgita.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dikas

Dikas portretas
Taip buvo broliai Tauktai.Tai legendiniai 'Rondo"muzikai!!Faros,as jokiosi,pritaramasis "vokalas".Ar jinai moka dainuoti?Baliusku dainos.Gaila,kad Tautkai,paliko "Rondo".

Liudas Šaltenis

Liudas Šaltenis portretas
"Rondo" dainos jokio Faros ar Farfaros sukūrtos. Fai brolių Tautkų kūryba. Dainą " Tau" sukūrė L. Dinius. Anas tikrasis "Rondo" ir dabartinis neturi nieko bendro. Šitas yra jubiliejinių baliuškų fonas, o ne kūrybinė grupė.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių