A. Ivanauskas-Fara pakeitė profesiją: biznis – antras mano vardas

  • Teksto dydis:

Legendinis dainininkas, grupės „Rondo” lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara pripažįsta, kad į bet kokį darbą žiūri labai rimtai. „Biznis yra antras mano vardas”, – juokėsi Fara LNK laidos „Čia tai geras!” filmavimo metu.

Toks nusiteikimas pagirtinas, mat šį kartą garsiam dainininkui teks užsiimti jam neįprasta veikla. A. Ivanauskas drąsiai priėmė laidos vedėjo Jono Nainio iššūkį vienai dienai tapti visai kitos profesijos atstovu. Šį kartą burtai lėmė tai, jog Fara pardavinės vaflius ir kebabus Šventojoje.

Prieš tokį iššūkį žymus dainininkas visai nesijaudino, priešingai, nekantravo. „Lūkesčiai? Kokie dar lūkesčiai? Jie ir taip aiškūs – padidinsiu pelną kažkur 30 %”, –  sakė Fara.

Tiesa, ne viskas buvo taip jau paprasta. Akylesni klientai kaipmat pastebėjo, kad naujasis pardavėjas yra nepatyręs ir kiek pasimetęs. O ką jau kalbėti apie jo stulbinamą panašumą į legendinį „Rondo” grupės dainininką.

Su tokiais žodžiais Fara kovojo itin aršiai. Laidos vedėjo skatinamas garsus vyras visais įmanomais būdais stengėsi įrodyti, kad jis yra tik panašus į „Rondo” grupės lyderį.  „Žinau, aš, kad Šventojoj vis groja tie „Rondo”. Seni krienai ten, pensininkai kažkokie, nieko jie ten gero nepagroja. Šūdas”, – žodžių į vatą nevyniojo A. Ivanauskas. Tai išprovokavo iš juoko verčiančią klientų reakciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių