Italijos roko grupė „Måneskin“ šėlo ant festivalio „Coachella“ scenos

  • Teksto dydis:

Po dvejų metų pertraukos muzikos ir menų festivalis „Coachella“ sugrįžo su visa jėga. Septyniose festivalio scenose šou surengė muzikos žvaigždės, gerbėjams pateikusios daugybę staigmenų. Koncertavo grupės ir atlikėjai, kurių būryje buvo tokios žvaigždės kaip Doja Cat, Megan Thee Stallion, The Weeknd ir grupė „Måneskin“.

Grupė „Måneskin“ jau birželio 7 d. surengs koncertą didžiausioje Lietuvos koncertų aikštelėje Vingio parke Vilniuje. Italijos rokerių pasirodymas taps vienos dienos muzikos festivalio „Summer In The City“ programos vinimi. „Måneskin“ bus ne vienintelė festivalio „Summer In The City“ žvaigždė. Koncertą Vilniaus Vingio parke dovanos ir britų indie roko grupė „The Vaccines“. Taip pat festivalyje pasirodymus surengs būrys Lietuvos scenos atlikėjų ir grupių: „Daddy Was A Milkman“, Jonas „Jovani“ Nainys, Justinas Jarutis, „Jautì“.

Sekmadienį festivalyje „Coachella“ debiutavę „Måneskin“ atliko net dešimt dainų, tarp kurių buvo ir Britney Spears hito „Womanizer“ bei Iggy Popo grupės „The Stooges“ dainos „I Wanna Be Your Dog“ nauja versija.

„Kaip žinote, mums labai patinka atlikti naujas dainų versijas, tačiau dar labiau mums patinka Britney Spears“, – prieš pradėdamas dainą „Womanizer“ festivalyje „Coachella“ susirinkusiai miniai tarė „Måneskin“ vokalistas Damiano Davidas.

Festivalyje „Coachella“ grupė „Måneskin“ pristatė ir naująją savo dainą „We're Gonna Dance On Gasoline“, kurią skyrė Ukrainos žmonėms. Pristatydamas dainą Damiano Davidas deklamavo ištrauką iš garsiojo Charlie Chaplino 1940-ųjų metų kino filmo „Didysis diktatorius“ monologo.

„Kartais turime suprasti, kokia didelė yra privilegija turėti galimybę tiesiog dalyvauti koncerte, linksmintis, būti nerūpestingais ir apie nieką negalvoti. Ir nė vienam iš mūsų nereikia galvoti, kiek bombų buvo numesta ant miesto. Taigi, prieš mums pradedant groti kitą dainą, noriu į jus kreiptis Charlie Chaplino žodžiais“, – tarė Damiano Davidas, vėliau perskaitęs ištrauką iš monologo, kuris dažnai įvardijamas geriausiu kino istorijoje ir, ko gero, labiausiai jaudinančia XX a. įrašyta kalba.

Grupei „Måneskin“ atliekant dainą „We're Gonna Dance On Gasoline“, tarp posmų Damiano Davidas skandavo: „Laisva Ukraina! F**k Putin!“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>>

>>> portretas
Tokius išsigimėlius į durnyną
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių