„IššŪKIS kaime“ dalyvių staigmenos sulaukęs V. Cololo: man tai patinka

  • Teksto dydis:

Televizijos laidų vedėjas ir humoristas Vitalijus Cololo sulaukė itin netikėtos staigmenos nuo realybės šou „IššŪKIS kaime“ dalyvių. Padedami TV3 laidos „Virtuvės istorijos“ komandos paruošė gardžius pusryčius, apie kuriuos pats Vitalijus nežinojo nieko.

Staigmena V. Cololo buvo itin patenkintas. „Aš mėgstu staigmenas. Pirma nustembu, bet po to labai džiaugiuosi. Iš tikrųjų labai džiaugiuosi, kad visi susibėgome čia, kad jie dabar valgo“, – šeštadienio rytą kulinarinėje laidoje juoksis humoristas.

Ankstų rytą susibūrę „IššŪKIS kaime“ dalyviai buvo nusiteikę itin linksmai, padėjo ruošti maistą ir nekantravo paragauti profesionalaus šefo Reinaldo Janonio ruošiamų skanėstų. Mat kaime, kur vyko projekto filmavimas, jų mitybos įpročiai buvo visai kitokie.

Dešimt realybės šou dalyvių buvo apgyvendinti sename kluone, kur kiekvieną dieną nuo pat ankstaus ryto iki vėlyvo vakaro turi dirbti sunkius ūkio darbus ir įveikti ekstremalias užduotis. Ne ką mažesnis iššūkis šou dalyviams ir maisto gamyba. Kiekvieną savaitę jie turi prasimaitinti vos už 50 eurų. Tad kulinarinėje laidoje šou dalyviai iškėlė tikrą puotą.

„Mūsų realybės šou ne toks kasdieninis, nebanalus. Be abejo, maistas... Ne visą laiką valgai tai, ką nori valgyti ir jo tiek sočiai neprivalgysi. Reikia visiems dalintis“, – gamindamas maistą juoksis projekto dalyvis, palangiškis Rokas Žulkus.

Dainininkė ir žurnalistė Monika Ostrenkova paklausta, ar V. Cololo juos gerai maitina, šmaikštaus, kad pats vedėjas veikiausiai valgo skaniau: „Nemanau. Aš vis tiek manau, kad jis valgo skaniau, negu mes.“

Kalbėdamas apie naująjį realybės šou V. Cololo džiaugsis sėkminga pradžia ir intriguodamas žiūrovus žadės dar daugiau staigmenų: „Dar tik pati pradžia, jie visai netrukus pradės kiekvienas atsiskleisti, pradės, kaip sakant, išlindinėti blogis iš vidaus, pradės iš proto kraustytis“.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9.00 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių