Išskirtinis interviu su į Lietuvą atvykstančia serialo „Vikingai“ žvaigžde G. Hirst

  • Teksto dydis:

Visame pasaulyje populiaraus televizijos serialo „Vikingai“ gerbėjai skaičiuoja likusias dienas iki kultinio populiariosios kultūros renginio „Comic Con Baltics 2019“ pradžios. Čia fanai turės galimybę gyvai susitikti ir pabendrauti su viena iš pagrindinių serialo žvaigždžių, karingąją Torvi suvaidinusia aktore Georgia Hirst. Susitikti su gerbėjais Lietuvoje aktorę pakvietė „Telia“, pastebėjusi serialo populiarumą šalyje.

Prieš vizitą į Vilnių, kuris įvyks rugsėjo 21-22 dienomis, aktorė sutiko duoti išskirtinį interviu, kuriame dalijasi patirtimi ir mintimis iš serialo „Vikingai“ kūrimo užkulisių. Taip pat – ir reikšmingais karjeros momentais bei linkėjimais gerbėjams Baltijos šalyse.

– Kokia buvo jūsų, kaip aktorės, karjeros pradžia? Kaip ir kada nusprendėte, kad norite eiti šiuo keliu?

– Visada žinojau, kad mėgstu ir noriu vaidinti, tačiau nemaniau, kad tai yra tinkamas karjeros kelias – nežinojau nuo ko pradėti. Vis dėlto gavusi aukščiausią balą vaidybos kursuose supratau, kad tai yra sritis, į kurią aš žiūriu su išskirtinai didele aistra ir susidomėjimu. Šis suvokimas ir tapo pradžia to, nuo ko prasidėjo mano aktorės karjera.

– Torvi – viena pagrindinių serialo „Vikingai“ veikėjų. Kuriuo siužeto metu, jūsų nuomone, prasidėjo personažo virsmas į vieną ryškiausių serialo veikėjų?

– Aš manau, kad tai įvyko maždaug ties ketvirtuoju „Vikingų“ sezonu. Tuo metu pati pradėjau jausti, kad mano personažas seriale pradeda vis labiau ryškėti. Ypač išskirčiau savo siužetinę liniją su Ubbe ir Lagertha veikėjomis. Nuo to momento Torvi tapo matoma vis daugiau ir daugiau.

– Kas buvo sudėtingiausia įkūnijant Torvi?

– Torvi yra nuožmi ir gera kovotoja, gera mama! Manau, kad sunkiausias šio personažo įkūnijimo aspektas buvo jos amžius. Ji turi vaikų ir yra akivaizdžiai vyresnė už mane pačią, tad būnant 18-23 metų vaidinti mamą buvo gana sudėtinga Bet aš išmokau įsikūnyti į šį personažą ir tai buvo tikrai smagus iššūkis.

– „Vikingai“ jūsų gyvenime svarbų vaidmenį užėmė daugiau nei šešerius metus. Kaip jautėtės, kai serialas pasiekė pabaigą? Ar pasiilgstate jo?

– Asmeniškai aš, būdama serialo dalimi tokį ilgą laiką, jaučiausi pasiruošusi kelionei į jo pabaigą. Jaučiausi taip, lyg įkūnydama Torvi personažą, padariau viską, ką galėjau. Žinoma, labai ilgiuosi visos komandos, tačiau atsigręžusi atgal turiu be galo daug nuostabių akimirkų ir prisiminimų.

– Kas jums asmeniškai labiausiai patiko „Vikingų“ seriale? Kodėl jį rekomenduotumėte pažiūrėti jo dar nemačiusiems žmonėms?

– „Vikingai“ turi kažką kiekvienam. Nors seriale labai daug kraujo ir kovų, tačiau kartu – ir tokių pat stiprių santykių bei draugystės. O kur dar įspūdingi kostiumai, šukuosenos, dekoracijos ir pastatymas!

– Kokią žinutę norėtumėte perduoti gerbėjams jūsų laukiantiems Vilniuje rugsėjo 21-22 dienomis?

– Labai laukiu ir džiaugiuosi, kad galėsiu susitikti bei pabendrauti su visais jumis gyvai! Nuostabu girdėti, kad „Vikingai“ ir mano įkūnijamas personažas padarė įtaką tokiam skaičiui žmonių.

Susitikimas su aktore – jau trečiąjį rugsėjo savaitgalį

Žiūrovai Lietuvoje matyti kultiniu tapusį serialą „Vikingai“ gali „Telia“ išmaniojoje televizijoje, prisijungę prie platformos „Kino klubas“.

Susipažinti gyvai, pabendrauti, kartu nusifotografuoti ar gauti G. Hirst parašą fanai galės rugsėjo 21-22 dienomis populiariosios kultūros renginio „Comic Con Baltics 2019“ metu, „Litexpo“ parodų rūmuose, Vilniuje.

Trečiuosius metus vyksiančiame renginyje lankytojų lauks susitikimai su pasaulyje garsiais aktoriais ir kūrėjais iš populiariausių kino bei televizijos projektų. Taip pat – asociacijos „AVAKA“ remiami naujausių lietuviškų filmų pristatymai, vaizdo žaidimų ir jiems skirtos moderniausios įrangos išbandymas, komiksai ir pasaulyje garsūs komiksistai, cosplay pasirodymai, šeimų erdvė ir daug kitų, tiek suaugusiems, tiek mažiesiems skirtų pramogų.

Bilietus platina „TIKETA“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių