Išrinkote patys: gražiausios Lietuvos eglės rinkimų rezultatai

  • Teksto dydis:

Praėjus Kalėdoms, baigėsi ir gražiausios šių metų eglutės rinkimai. Viso šventinio sezono metu „KK2“ socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje patiktukais buvo galima balsuoti už dailiausią 2023-ųjų žaliaskarę. Skelbiame jūsų išrinktą gražiausiųjų penketuką.

Penktoje vietoje – Vilkaviškio eglutė, surinkusi 795 patiktukus.

Ketvirta – lyg iš marių plaukusi, vandens burbulais, jūržolėmis ir žuvimis puošta Elektrėnų eglutė. Elektrėnų eglė surinko 1100 balsų.

Bronza keliauja į Žemaitiją. Trečioje vietoje – gražuolė Kretingos eglutė. 12 metrų aukščio eglė papuošta 15 tūkst. lempučių girlianda, LED blykstėmis bei 200 auksinių bei sidabrinių papuošalų.

„Mes nesiekėme jos padaryti pačios gražiausios, bet norėjome atspindėti Kalėdų dvasią – mums tai pasisekė“, – sakė Kretingos meras Antanas Kalnius.

Sidabro medalininkės šiemet tiesiog nėra. Dvi eglutės surinko vienodai balsų – po 2400. Pirmoji nugalėtoja – išmani, moderni Kybartų eglė.

Kybartų eglę puošia išmaniosios lemputės, kurių kiekvieną galima atskirai užprogramuoti ir ant eglutės rodyti įvairius efektus bei animaciją. Tokios idėjos autorius – septyniolikmetis kybartietis Gražvydas Kivylius.

„Noriu nuoširdžiai padėkoti visiems, kurie balsavo“, – sakė jaunuolis.

Antroji rinkimų nugalėtoja – Širvintų eglutė. Mieste šiemet įrengta visa šventinė karalystė.

„Norint būti karaliumi, reikia turėti karalystę. Širvintos šiemet karalystę tapo tikrai ne dėl lenktynių ar prizinės vietos, bet dėl to jausmo, kurį norėjome padovanoti visiems širvintiškiams ir miesto svečiams“, – apie laimėjimą sakė Širvintų rajono merė Živilė Pinskuvienė.

Pasiruošimas penkioliktajam „KK2“ gimtadieniui, fantastiškos Naujųjų metų šventimo kainos bei kiek už šventinius koncertus uždirba garsiausi Lietuvos atlikėjai – laidoje „KK2“ per LNK.lt ir LNK eteryje.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Info

Info portretas
ŠIRVINTŲ EGLĖ ATVEŽTA IŠ RUSIJOS.........IŠ DIDELIO RAŠTO IŠĖJO IŠ KRAŠTO.NUKOPIJAVO IŠ RASSSIJOS.......NORĖJO PASIRODYTI,BET GAVOSI ŠŪDAS,ŠŪDAS,ŠŪDAS......

Močiutė

Močiutė  portretas
Nuostabi Širvintų karalystės eglutė

Anonimas

Anonimas portretas
Tai kas laimejo pirma vieta??
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių