Iliuzionistas M. Wizard sulaukia pasiūlymų net pradanginti žmonas

  • Teksto dydis:

„Nesunkiai galiu išmokyti visus žiūrovus traukti pinigus iš oro“, – šį vakarą TV3 laidoje „Žiūrėk! Geras!“ žadės garsus iliuzionistas Mantas Žmuidinavičius-Wizard, priėmęs projekto kūrėjų iššūkį Vilniaus gatvėse stebinti praeivius triukais.

„Manęs dažnai klausia – Mantai, ar gali padaryti, kad dingtų mano žmona? Aš tuo neužsiimu. O štai triuką su pinigais itin mėgstu“, – žiūrovams pasakos iliuzionistas. „Parduotuvėje kasininkei vietoj pinigų parodau paprastus baltus popieriaus lapelius, o jie mano rankose akimirksniu virsta stambiomis eurų kupiūromis. Pamačiusios šį triuką merginos dažnai manęs klausia – „Jūs vedęs?“, – atviraus Mantas.

Drauge su laidos kūrėjais išėjęs į gatvę iliuzionistas praeiviams demonstruos visiems fizikos dėsniams prieštaraujantį triuką su ant delno atsigulančia moneta. „Žmonės dažnai mano, kad aš turiu paranormalių galių. Tačiau visa tai, ką aš demonstruoju, – tik rankų miklumas, iliuzija. Aš žmonėms dovanoju ne apgaulę, o geras emocijas ir įspūdžius“, – kalbės Mantas.

„Bet kuris artistas turi būti geras improvizuotojas. Gatvėje dirbti sunkiau nei salėje, nes salėje žmonės sėdi laukiantys, o gatvėje turi nusipelnyti praeivių dėmesio, priversti juos stabtelėti“, – tikins Mantas. Pasak iliuzijų meistro, lietuviai – atsargūs žmonės: „Ko ta močiutė pirmiausia paklausė? Ar nepradanginsiu jos pinigų!“ 

Kokiais triukais praeivius stebins Mantas Wizard? Kokias iliuzijų meno paslaptis atskleis? Koks „mirtinas“ triukas su aštriais peiliais privers aiktelti žiūrovus?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių