Iliuzionistas A. Lavrentjevas sulaukė pasiūlymo vaidinti

  • Teksto dydis:

Projekte „Lietuvos talentai“ sužibėjęs iliuzionistas Antonas Lavrentjevas sulaukė netikėto pasiūlymo: TV3 komiško medicinos serialo „Rezidentai“ komanda vaikiną pakvietė atlikti specialų vaidmenį.

Antonas negalėjo nesulaikyti šypsenos, kai išgirdo kokį vaidmenį jam siūlo „Rezidentų“ kūrėjai – žaviam vaikinui teko suvaidinti... iliuzionistą. „Vaidinti kaip ir neprireikė“, – juokauja Antonas.

Komiškas medicinos serialas „Rezidentai“ TV3 žiūrovus prie ekranų traukia pirmadieniais–ketvirtadieniais 21.00 val., žavėdamas ne tik kurioziškomis situacijomis, profesionalių aktorių vaidyba, bet ir kviestinių žvaigždžių pasirodymais: seriale vaidmenis atliko dainininkė Natalija Bunkė, laidų vedėjas Vitalijus Cololo, galiūnas Vidas Blekaitis, muzikantas Gidonas Šapiro-Bilas ir daugybė kitų.

Prie šio būrio prisijungė ir sparčiai populiarėjantis iliuzionistas A. Lavrentjevas. Ar tai pirmasis jo bandymas vaidinti? „Na, kaip pažiūrėsime. Jeigu remsimės klasikiniu požiūriu, vaidyba yra glaudžiai susijusi su iliuzionistų darbu. Ypač teatrališkai scenoje elgdavosi ankstesnių laikų magai. Dabar viskas keičiasi. Kalbant apie vaidybą ir aktorystę tiesiogine prasme, tokį vaidmenį gavau pirmą kartą. Kažkada yra tekę vaidinti masinėje scenoje.“

Paklaustas, ar daug vaidybos lydi jo atliekamus magiškus triukus, Antonas tikina turintis savitą požiūrį į magiją: „Nenoriu scenoje atrodyti kaip Koperfildas, nenoriu kurti kokios nors prasimanytos mistikos. Atlikdamas triukus aš elgiuosi ir bendrauju taip kaip gyvenime. Manau, tai žmonėms labiausiai ir patinka.“

Į TV3 serialą „Rezidentai“ pakviestas vaidinti vaikinas sutinka, kad, užėmus antrą vietą „Lietuvos talentuose“, jo populiarumas smarkiai išaugo. Kaip Antonui sekasi rodyti triukus, TV3 žiūrovai jau pamatė ir įvertino. Vaikino vaidybos gabumus bus galima išvysti jau netrukus.

Serialo kūrėjai primena, jog galimybę tapti kviestine „Rezidentų“ žvaigžde turi kiekvienas žiūrovas.TV3 televizija ir prodiuserių kompanija „Videometra“ serialo žiūrovams suteikia unikalią galimybę dalyvauti žaidime, kurio nugalėtojas taps kviestine „Rezidentų“ žvaigžde.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių