Į TV3 sugrįžta laida „Pakartok!“: mylimiausi aktoriai ir naujas vedėjas

  • Teksto dydis:

Populiarusis parodijų šou „Pakartok!“ grįžta į televizijos eterį! Aktoriai įsikūnys į aktualiausius šių dienų herojus, ryškiausias pramogų pasaulio, politikos žvaigždes. Iki ašarų juokinantys pasirodymai, šmaikščios profesionalios komisijos pastabos ir mylimiausi Lietuvos aktoriai – visą tai žada atsinaujinęs TV3 projektas „Pakartok!“.

Projekte savo talentą parodijuoti demonstruos ryškiausi praėjusių sezonų dalyviai. Žiūrovai „Pakartok!“ scenoje išvys Inetą Stasiulytę, Aušrą Štukytę, Šarūną Banevičių, Vitalijų Cololo. Prie senbuvių komandos prisijungė ir aktoriai Marius Jampolskis, Juozas Gaižauskas. Laidos vedėjo vairas patikėtas charizmatiškajam Mindaugui Stasiuliui.

„Tokios komandos galėtų pavydėti kiekvienas prodiuseris. „Pakartok!“ kiekviename sezone atsiskleisdavo keli aktoriai, kurie sugeba tobulai parodijuoti. Dabar projekte susitinka tie, kurių talentas įsikūnyti į kitą atima žadą. Vien ko verto Aušra su Ineta... Marius – tikras žiūrovų numylėtinis, vienas mylimiausių aktorių jau ilgus metus. Vitalijus – tikra juoko bomba, kurio humoro jausmas žavi ne vieną. Šarūnas – vienas talentingiausių aktorių, kurio režisūriniai sprendimai nustebina visko mačiusius. O Juozas žavi savo atsidavimu scenai ir noru daug ir kokybiškai dirbti. Panašu, kad laukia nuožmi kova“, – sako laidos prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Kiekvieną pirmadienį laidoje pasirodys keturi aktoriai. Žiūrovų lauks du vaidybiniai ir du muzikiniai pasirodymai. Laidos pabaigoje bus paskelbiamas nugalėtojas – tas, kuriam geriausiai sekėsi įsikūnyti į kitą asmenį.

„Galiu atskleisti, kad dalyvių pasirodymus vertins visų mylimi scenos profesionalai. Komisijos pirmininkė – aktorė Kristina Kazlauskaitė. Niekas taip nuoširdžiai nesijuokia iš pasirodymų kaip ji. Ne kartą žiūrovai matė, kaip Kristina iš juoko apsiverkia, į pagalbą net reikia kviesti grimo meistres. Ji puikiai moka išsakyti kritiką ir pažerti pagyrų. Kitas komisijos narys kol kas dar yra paslaptis. Galiu atskleisti, kad jis labai mylimas jaunosios kartos TV3 žiūrovų, turi puikų humoro jausmą. Džiaugiuosi, kad būtent jis papildė mūsų „Pakartok!“ kolektyvą. Kas jis, paaiškės jau labai greitai. Na, o trečiąją komisijos nario kėdę užims vis kitas kviestinis svečias“, – intriguoja S. Urbonavičius-Samas.

Antrasis TV3 projekto „Pakartok!“ sezonas padovanojo televizijai visą puokštę ryškių parodijuojamų personažų. I. Stasiulytės kuriamas Vytautas Šustauskas, Š. Banevičius įkūnytas Vytenis Pauliukaitis net pasirodė svarbiausiame metų renginyje – M.A.M.A. muzikos apdovanojimuose. Ne vienam į atmintį įstrigo A. Štukytės suvaidinta politikė Loreta Graužinienė ar Kirilo Glušajevo parodijuotas Vytautas Landsbergis. „Savo akimis mačiau, kaip pasirodymą salėje stebintys žiūrovai iš juoko šluostydavosi ašaras. Kvatodavo ir visa projekto kūrybinė komanda, kurią nustebinti yra labai sunku. Net neabejoju, kad „Pakartok!“ žiūrovams dovanos gerų emocijų bombą. O juk to dabar mums labai reikia“, – sako projekto prodiuseris.

Trečiasis parodijų šou „Pakartok!“ sezonas – jau kovo 13 d., pirmadienį, 20 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
Kam reikalingos tokios absurdiškai debiliškos laidos ? Televizijų dugnas ....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių