Į televiziją – su karstu

  • Teksto dydis:

„Naujais mokesčiais valdžia į ūkininkų karstą įkals paskutinį vinį. Iš visos ES lietuvių ūkininkų mokesčiai didžiausi, o pelnas – mažiausiais. ES baigia numarinti lietuvišką ūkį“, – sako Lietuvos pieno gamintojų asociacijos pirmininkas Jonas Vilionis.

Ūkininkas į laidą  „Valanda su Rūta“, rodomą ketvirtadienio vakarą, 20 val., per LNK atvykęs su pusšimčiu kolegų, nešini karstu ir plakatais, neslėps pasipiktinimo valdžios sprendimais.

Tuo metu Seimo narys Remigijus Žemaitaitis įsitikinęs, kad Vyriausybei priėmus tokį biudžetą, koks jis yra dabar, ir įvedus naujus mokesčius, tai labiausiai atsilieps viduriniai klasei. „Viduriniai klasei bus šakės, laukia gili krizė!“ – įsitikinęs R.Žemaitaitis.

„Krizė jau prasidėjo, ir tokia, kokios dar nesu matęs!“, – pasakos verslininkas Andrius Šedžius.

Laidoje dalyvaus ir „Swedbank“ Lietuvoje vyriausiasis ekonomistas Nerijus Mačiulis. „Viduriniosios klasės atstovai, uždirbdami vidutinį darbo užmokestį ir turintys šeimoje vaikų, sumokėję visus mokesčius, yra ant santykinio skurdo ribos“, – teigs N. Mačiulis.

Tačiau Seimo narys, Valstiečių ir žaliųjų sąjungos narys įsitikinęs, kad nauji mokesčiai tiesiog būtini.

„Naujiems mokesčiams priešinasi tik turčiai. Esame pratę naudotis gausybe nemokamų paslaugų nuo sovietmečio, tačiau už tai mokėti – ne, todėl nauji mokesčiai – būtini. Niekas nekalba apie tai, kad dauguma mokesčių ateinančiais metais atvirkščiai – bus mažinami!,“ – sakys politikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

skaitytoja

skaitytoja portretas
iš didelio rašto išėjo iš krašto sakydavo senoliai dabar jau nebežino kur ribos rodo belei ką jau net nebėra ko per tv žiūrėti žinios ir tos iškraipytos nebėra tiesos niekur o daugiau laidų tai tikras šlamštas

Manau

Manau portretas
Gal nereiketu tokiu krastutinumu,manau neverta juokauti tokiais dalykais.Netampykime mirties uz usu-ji ir netampoma ateis.O tai- klounu eitynes baznycioje,karstas studijoje,bernvakaris katafalku ir t.t.Ar tai ne pasityciojimas is to kas sventa?Smerkiame sovietmeti uz kapiniu,baznyciu niekinima.O mes ka,geresni?Karstui vieta sarvojimo salej,o ne studijoje.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių