I. Stonkuvienė: maudytis šaltame vandenyje kasdien – privalomas dalykas

  • Teksto dydis:

Indrei Stonkuvienei veiklos gyvenime netrūksta. Kad energijos ir jėgų suktis kasdienybės darbuose nepritrūktų, Indrė stengiasi kiekvieną dieną skirti laiko sportui ar mankštai. Bet svarbiausias dalykas, anot Indrės, yra šaltas ežero vanduo. „Maudytis šaltame vandenyje kasdien – privalomas dalykas. Kad būtų tonusas ir geras ūpas“, – sako socialinių projektų iniciatorė ir nuomonės formuotoja. 

Puikią fizinę formą Indrė demonstruos šeštadienio vakarą, 19.30 val. BTV žaidime  „Protas ir jėga“, kuriame sau į porą pasikvietė gerą bičiulę, verslininkę Eriką Vitulskienę.

„Žinot, būna alfa vyrai, tai jūs abi man esate alfa moterys“, – sveikindamasis su dviem puikiai Lietuvoje pažįstamomis moterimis juokavo Rolandas Mackevičius.

Vienas Rolando klausimas išmušė Indrę iš vėžių. Jame reikėjo atspėti trijų Lietuvoje žinomų žmonių amžių. I. Stonkuvienė, kuri jau daugelį metų yra puikios draugės su Monika Linkyte, pasimetė, nes nežinojo, kiek Monikai metų. „Žinau, kad Aušrinė Armonaitė yra jaunesnė už mane, Jonas Valančiūnas irgi. Bet Monika. Mano draugė Monika. Aš nežinau, kiek jai metų. Kokia gėda“, – kalbėjo Indrė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Vaje,kas tai Stonkuvienei atsitiko? Visa istinusi,net pazinti neimanoma. Cia grozio injekcijos jai "grozio" pridejo. Baisi kaip karas! Lyg siol ji man patiko, dabar neimanoma ziureti. Vargo vakarien !

Tai nuo tų maudynių veidelis

Tai nuo tų maudynių veidelis  portretas
Atrodo toks pabrinkęs......

BLAKE

BLAKE portretas
Taigi netik veidelis ,bet ir dantukai arkliski !
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių