I. Stasiulytės naujagimė buvo įamžinta filme

  • Teksto dydis:

Paskutinis aktorės Inetos Stasiulytės vaidmuo kine prieš gimdymą buvo įsimintinas.

Aktorė komedijoje „Tarp mūsų mergaičių“ vaidino besilaukdama dukrelės Marijos 8-tą mėnesį. Ineta ir filmo kūrybinė grupė šį vardą nusprendė originaliai įamžinti. Marija kaip aktorė buvo įrašyta į filmo pradžios ir pabaigos titrus.

Aktorės vaidmuo, darbo kiekis ir poilsis iš anksto buvo suderintas su prodiuseriais. Su prodiuseriais Ineta susiderino ir tai, kad mergaitės vardas atsidurs filmo titruose. „Jei jau vaidinome dviese, tai ir titruose turim būti įrašytos abi. Bent tiek vaikui duos. Nes honoraro kūdikiui nemokėjo“, – juokavo I. Stasiulytė.

Jei jau vaidinome dviese, tai ir titruose turim būti įrašytos abi. Bent tiek vaikui duos. Nes honoraro kūdikiui nemokėjo.

Paklausta, ar susidūrė su iššūkiais ar problemomis, filmuodamasi nėščia, Ineta atviravo, kad puikiai praleido laiką. „Kadangi vadinau nėščią moterį, buvo gerokai lengviau. Daug emocijų, daug frazių ir išraiškų yra tikra. Tiesa, skirtingai nei mano kuriamas personažas, puikiai sutariu su savo vyru Deividu ir nemanau, kad vyro moters gyvenime nereikia. Ypač kai yra vaikelis. Bet nenoriu daugiau išduoti siužeto. Ateikit patys pasižiūrėti“, – sakė aktorė.

Aktorės vyras šokių mokytojas Deividas Meškauskas visiškai neprieštaravo, kad Ineta kine filmuotųsi besilaukdama kūdikio. „Deividas žino, kad galiu objektyviai įvertinti savo „situaciją“. Jis tik rūpinosi, kad nepervargčiau, kad man ir vaikeliui viskas būtų gerai. Na, ir, žinoma, buvo visada pasiruošęs atlėkti į filmavimo aikštelę ir vežti mane į ligoninę. Gerai, kad neprireikė ir viską sklandžiai nufilmavome“, – sakė I. Stasiulytė.

Komedijoje „Tarp mūsų mergaičių“ I. Stasiulytė vaidina vieną iš šešių geriausių draugių – besilaukiančią Godą, kuri ruošiasi būti vieniša mama ir yra tuo visiškai patenkinta.

Apie filmą „Tarp mūsų mergaičių“

Populiariausių Lietuvoje komedijų „Tarp mūsų, berniukų...“ ir „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ režisierius šįkart nusprendė nukreipti žvilgsnį į dailiąją lytį.


Istorija prasideda nuo nekalto sumanymo: šešios geros draugės nusprendžia smagiai ir jaukiai praleisti savaitgalį užmiesčio SPA centre. Tačiau nerūpestingas savaitgalis netrukus virsta painių situacijų, karštų prisiminimų ir veiksmo pilnų scenų sūkuriu. Ar merginų draugystė išlaikys pavydo, pykčio ir intrigų išbandymą? Kas nugalės – senos nuoskaudos ar moteriškas solidarumas ir draugystė?

Žinoma, „Tarp mūsų, mergaičių“ subalansuotas moterims (ypač „Sekso ir miesto“ gerbėjoms), tačiau filmą privalo pamatyti ir vyrai – kad sužinotų, ką moterys kalba, kai jų nėra šalia. Garantuojame, kad jie irgi juoksis už pilvų susiėmę.

Filmo režisierius – Kęstutis Gudavičius. Pagrindinius vaidmenis filme atlieka I. Stasiulytė, Rimantė Valiukaitė, Gabrielė Malinauskaitė-Rudzienė, Emilija Latėnaitė-Beliauskienė, Aušra Štukytė, Rasa Marazaitė. Filmą bus galima pamatyti visuose didžiausiuose šalies kino teatruose nuo 2018 m. gruodžio 28 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ORIFLĖJA_ FRĖJA

ORIFLĖJA_ FRĖJA portretas
dukters vardas tik titruose...ir vardas nebe toks, koks titruose, žodžiu, jokio honoraro nebus...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių