I. Stasiulytė apie savo įkainį socialiniuose tinkluose: yra tam tikros sumos, į diskusijas nesiveliu

Teatro bei kino aktorė Ineta Stasiulytė gali pasigirti ne tik išskirtiniu vaidybos talentu, bet ir beveik 180 tūkst. sekėjų būriu socialinėje erdvėje. Nors moteris aktyviai kelia turinį ir užsiima reklama, ji teigia kitų nuomonių neformuojanti, bet siekianti įkvėpti žmones gyventi pozityviau bei sąmoningiau ir toks aktorės nuoširdumas pagrįstas jos pačios sukurta taisykle, kad norint natūraliai pritraukti sekėjų dėmesį, pats turi taip pat būti natūralus.

I. Stasiulytė savo gerbėjus lepina ne tik charizmatiškais personažais lietuviškuose kino filmuose ar serialuose, bet ir smagiu bei informatyviu turiniu socialiniuose tinkluose. Čia moteris turi beveik 180 tūkst. sekėjų būrį, tačiau pripažino, kad imtis tokios „influencinimo“ veiklos tikrai neskubėjo.

Jeigu nori natūraliai turėti sekėjų – tu pats turi būti natūralus.

„Pati pradžia buvo tokia, kad turėjau tris išplaukusias nuotraukas ir 10 tūkst. sekėjų. Tada mano dukros Frėjos auklė paklausė, kodėl aš jų neišnaudoju. Aš labai spyriojausi, bet susitariau su savimi, kad kelsiu turinį natūraliai, tada, kada pati to noriu. Ir šita taisyklė nepasikeitė. Jeigu nori natūraliai turėti sekėjų – tu pats turi būti natūralus“, – pasakojo moteris.

Nors daugeliui atrodo, kad turinio socialiniams tinklams kūrimas yra lengvą uždarbį atnešanti veikla, Ineta priminė, kad kiekviena nuotrauka ar vaizdo įrašas reikalauja kūrybinių ir techninių pastangų, už ką yra normalu tikėtis atlygio. Tačiau kalbėdama apie reklamos kainas, ji prasitarė, kad visuomet pirmiausia atsižvelgia į tai, su kuo bendrauja ir kokių sąlygų reikalauja būsimas projektas.

T. Petrovskio nuotr. 

„Jeigu į mane kreipiasi dideli verslai, kurie turi daug reikalavimų, nori įsilieti į mano gyvenimą labai tiksliai ir kai kuriuos mano planus pakoreguoti, tada yra tam tikros sumos ir į diskusijas nesiveliu. Tačiau jeigu iš man parašiusio žmogaus aš pajuntu natūralias pastangas, kad jis tris savaites ruošėsi man parašyti, galiausiai parašė, kad toje žinutėje kiekvienas žodis sudėliotas taip, jog net jaučiasi tirtėjimas, tuomet man negaila apie tai papasakoti be jokio atlygio, padėkoti už dovanas ir prisidėti prie kito žmogaus sėkmės“, – tikino aktorė

Nepaisant to, kad Inetos sekėjų armija sparčiai auga, per vieną mėnesį šoktelėjusi net keturiomis dešimtimis tūkstančių, moteris gan aiškiai išlaiko rėmus, kokiu turiniu nori dalintis. Aktorystės įgūdžiai čia taip pat pasitarnauja, tačiau jai svarbiausia – ne brukti kitiems savosios nuomonės, o pasistengti įkvėpti.

T. Petrovskio nuotr. 

„Aš neatskiriu aktorystės ir socialinių tinklų turinio, nes tai yra mano gyvenimas, kuriuo aš dalinuosi. Aš nemąstau apie nuomonės formavimą, aš mąstau apie žmonių įkvėpimą gyventi pozityviau, sąmoningiau, dėl to, kad aš pati tuo užsiimu“, – teigė moteris.

Paklausta apie artimiausius didesnius projektus, kuriais ketina nustebinti savus gerbėjus, Ineta išsyk užsiminė, kad jau dabar yra prasidėjęs jos kartu su Aisčiu Mickevičiumi sukurtų Oresto ir Džildos Vaigauskų filmo kūrybinis procesas. Šių juoktis kaskart priverčiančių personažų lauks kelionė į Italija ir kaip teigia pati Ineta, tai bus tikras bombinis reikalas.

„Tai kino filmas, kaip Vaigauskai keliaus į Sanremo festivalį, atsiimti apdovanojimo už gyvenimo nuopelnus. Tai bus kelionės filmas su labai daug įvykių, situacijų, kas jiems ten nutinka. Mes dabar kiekvieną dieną su Aisčiu sėdim ir piešiam kadruotes bei dėliojam ir su didžiausiu užsidegimu ruošiame šį bombinį reikalą“, – intrigavo aktorė.

 Apie tai – laida „Gyvenimas versle“  šeštadienį, 17.30 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Mano manymu reklama užsiima tik jau NIEKAM VERTI ŽMONĖS , nes gerų daiktų ar prekių reklamuoti nereikia , o reiklamuojamas visoks šlamštas .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių