Į sceną grįžtantis M. Jankavičius: labiausiai mėgstu dainuoti moterims

  • Teksto dydis:

Pavasaris žada atnešti šilumą į mūsų namų kiemus, o atlikėjas Mantas Jankavičius – į savo klausytojų širdis. Kovo mėnesį muzikos gerbėjus dainininkas kviečia į jaukius ir nuoširdžius gyvo garso koncertus.

Ilgai scenoje nedainavęs Mantas sako, kad labiausiai jam patinka atlikti savo kūrinius moterims. „Ši auditorija ypatinga – jos ateina pasipuošusios, pražydusios, gera žiūrėti, kaip moterys mėgaujasi muzika... ir dar savo tinginius vyrus atsiveda. Bet juk žinote, kad vyras laimingas tada, kai laiminga moteris. Tikiu, kad iš mano koncertų poros išeina labiau suartėjusios, o jų gyvenime tikrai atsiranda daugiau romantikos. Todėl vyrus norėčiau paraginti nepražiopsoti progos nustebinti savo mylimąsias ir padovanoti jausmingą muzikinį vakarą kartu“, – šypsosi Mantas.

Ne veltui ir vienas koncertų vyks kovo 8-osios proga Vilniuje, Šventos Kotrynos bažnyčioje. Kiti susitikimai laukia Klaipėdos koncertų salėje kovo 5-ąją ir Valstybinėje Kauno filharmonijoje kovo 16-ąją

Klausytojai išgirs jau gerai žinomus ir naujus atlikėjo kūrinius, patirs daug jausmingų akimirkų bei muzikinių įspūdžių. Daugiau kaip metus koncertų salėse nekoncertavęs Mantas sako, kad pats labiausiai pasiilgo gyvų susitikimų su žmonėmis.

„Artėjančių koncertų laukiu kaip šventės. Tai bus puikus laikas susitikti mūsų akims ir širdims. Su gerais bičiuliais, profesionaliais muzikantais pažadame visus nustebinti. Paruošėme programą, kurios metu pasikrausite pozityvios, teigiamos energijos, nuostabiai praleisime laiką drauge. Iškeliausite tik su geromis emocijomis“, – žada muzikantas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių