I. Kavaliauskaitė – apie „Muzikinės kaukės“ vedėjos amplua ir šventinį laikotarpį

  • Teksto dydis:

Nors Kalėdų laikotarpis – susikaupimo ir ramybės metas, bet tuo pat metu reikalauja ir didelio pasiruošimo. Žinomiems žmonėms šis laikas ypač užimtas ir darbingas. BTV projekto „Muzikinė kaukė“ vedėja Indrė Kavaliauskaitė tikina, kad šiuo metu darbų daug, bet, jei yra noro, galima viską suspėti. „Periodas gerokai įtemptas, bet tik gerąja prasme, kuo labiau esi užsiėmęs, tuo daugiau padarai“, – sako ji.

„Muzikinės kaukės“ projektui įpusėjus, Indrė neslepia susižavėjimo. „Projektas jau padovanojo ypatingą jausmą – pasididžiavimą talentais, kuriuos turime Lietuvoje“, – pasakoja ji. Indrė atskleidžia, kad pajuto šio projekto išskirtinumą. „Visi žmonės stengiasi būti geriausiais ir juk labiausiai vertinamas buvimas savimi, o „Muzikinėje kaukėje“, priešingai, kaip tik reikia šiek tiek pamiršti save, savo manieras, tembrą. Manau, tam reikia kur kas daugiau pastangų. Smagu, kad kai kurie įsikūnijimai paliečia ir sujaudina šimtus žmonių“, – sako ji.

Indrė pasakoja gaunanti žinučių nuo projekto gerbėjų, kurie palaiko ne tik ją, bet ir dalyvius. „Skaitau po laidų man atsiųstas žinutes ir visada šypsausi. Smagu, kad žiūrovai dažnai jaučiasi taip pat sujaudinti“, – pasakoja ji. Žavioji laidos vedėja juokauja, kad džiaugiasi nesanti komisijos nare, nes rašyti balus būtų per daug sunku. „Galiu visus dalyvius girti ir džiaugtis kiekvienu pasirodymu vienodai. Visi dešimt vis dar yra mano mėgstamiausi“, – sako moteris.

Nors projekto gerbėjai jau išvydo šešias pilnas netikėtumų ir puikių įsikūnijimų laidas, bet sezono lyderis vis dar neaiškus. Visi dešimt dalyvių kaupia taškus, kuriuos skiria vieni kitiems ir komisija bei kaunasi dėl kelialapio į finalą, jame – tik keturios vietos.

Susumavus dvylikos laidų rezultatus paaiškės, kurie keturi laimingieji keliaus į tiesioginį BTV įsikūnijimų šou „Muzikinė kaukė“ finalą. Finale turėsite progą išvysti visus dešimt dalyvių, dėl laimėtojo vardo besikaunantį ketvertuką, kuris atliks po dvi dainas ir likusiuosius, kurie bus suskirstyti į duetus ir atliks garsių Lietuvos ir viso pasaulio atlikėjų dainas.

Tiesioginės transliacijos metu komisija sprendimo nebepriims, nugalėtoją rinks žiūrovai, balsuodami tiesioginio eterio metu. Intriga, kas pateks į finalą, išliks iki dvyliktos laidos, jos pabaigoje laidos vedėjai I. Kavaliauskaitė ir aktorius Simonas Storpirštis, paskelbs laiminguosius.

Šį šeštadienį 19.30 val. per BTV laukia septintoji geros muzikos kupina laida. Joje pamatysite dainininką Romą Dambrauską, kurį įkūnys atlikėja Julija Jegorova, aktorius Tomas Rinkūnas taps rusų aktoriumi ir muzikantu Vladimir Vysotsky, dainininkas Haroldas Šklėrius įkūnys ispanų kilmės atlikėją Enrique Iglesias, o renginių vedėjas Tomas Legenzovas virs estrados dainininku Edmundu Kučinsku.

Atlikėju Alanu Chošnau taps aktorius Robertas Lenartavičius, dainininkė Donata Virbilaitė įkūnys atlikėją Adele, o aktorė Aleksandra Metalnikova taps scenos diva Celine Dion. Jauniausia projekto dalyvė Iglė Bernotaitytė įkūnys dainininkę Jazzu, atlikėja Augustė Vedrickaitė taps JAV dainininke Lady Gaga bei aktorius Dominykas Vaitiekūnas virs popmuzikos dievaičiu – Prince‘u.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mirgs

Mirgs portretas
Na svorio trūksta, nepykite prašau. Bet tai anoreksija

Labai stebiuosei.

Labai stebiuosei. portretas
Sitokia gabi,viska spejanti jauna kaip galejai teketi uz diedo .Juk jis kaip tevas tau.Budama pensininke i ji ir jo pinigus net neziureciau.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių