I. Jankauskaitė pristato naują dainą ir vaizdo klipą: idėją pakoregavo karantinas

  • Teksto dydis:

Panašu, kad atlikėja Inga Jankauskaitė į muzikinį olimpą žengia dideliais žingsniais pirmyn, o savo gerbėjus džiugina vienu už kitą populiaresniais kūriniais. Šalyje įvestas karantinas, pasak žinomos moters, tik dar labiau paskatino kūrybą. Šiandien Inga pristato naują kūrinį „Veidrodžiai meluoja“ iš būsimojo antrojo albumo bei jam skirtą vaizdo klipą.

Pasak visiems gerai žinomos dainininkės, aktorės ir televizijos laidų vedėjos I. Jankauskaitės, šis periodas ypatingas ir atnešantis ne tik naujas idėjas, bet ir koncentruotą kryptingumą.

„Nėra kūrybiškesnio ir produktyvesnio žmogaus už įvarytą į deadline (liet. termino) kampą. Aš tą žinau ir stengiuosi išnaudoti, nes tam tikras apribojimas visada gimdo naujas idėjas ir labai koncentruotą kryptingumą. Tada daug lengviau, atkrenta lukštai – greičiau ir ryškiau pamatai idėjos vertę. Tik, be abejo, reikia dirbti, nes tik darant gali kažkas pavykti“, – teigia Inga.

Naujausiam kūriniui „Veidrodžiai meluoja“ I. Jankauskaitės teigimu, geresnio laiko išleisti ir nebuvo, nes kūrinys apie meilę sau, apie laiką, kuomet gali pasikapstyti savyje, o šiuo periodu laiko tam turi kiekvienas.

„Daina apie meilę sau. Kiekvienam protingam žmogui pažįstamas būsenas, kuomet esi nepatenkintas savimi, kuomet viskas atrodo ne taip, ne ten, ne dėl to... Ir kuo ilgiau tame kapstaisi, tuo sunkiau objektyviai pamatyti, kad tai tėra „audra stiklinėje“. Pajutau, kad ši situacija yra idealus laikas šiai dainai pasirodyti. Visi turėjome laiko pasikapstyti savyje, peržiūrėti prioritetus, nukreipti žvilgsnį į savo vidų. Pajutau, jog noriu ir galiu priminti – veidrodžiai meluoja. Kiekvieno viduje ir griovėjas, ir kūrėjas. Linkiu taikos tarp jų ir nepamiršti – vidus formuoja išorę, kas vitrinoj, tas ir parduotuvėj“, – mintimis dalijasi dainininkė.

Šviesiame ir pozityvumo kupiname dainos vaizdo klipe, I. Jankauskaitė stojosi prieš objektyvą ir įtikinamai bei jautriai atliko kūrinį. Pasak, žinomos moteris, pirminė vaizdo klipo kardinaliai skyrėsi nuo dabartinio vaizdo, tačiau planus pakoregavo dabartinė situacija.

„Pirminė „Veidrodžiai meluoja“ klipo idėja buvo visai kita ir aš ją būtinai įgyvendinsiu, nes ji fantastiška. Tačiau karantinas stipriai apribojo ir ją įgyvendinti tapo pernelyg sudėtinga, o laiko atžvilgiu neįmanoma, tad kūrėme vietoj. Ir aš laiminga dar kartą sau įrodžiusi, kad laimi tas, kas ieško išeičių. Tai visuomet kūryba. Lygiai taip pat atsirado ir Patreono paskyra. Jeigu negaliu palaikyti ryšio su savo klausytojais ir žiūrovais gyvai, privalau rasti kitą būdą. Kaip sakoma „nori, kad šildytų – kūrenk“! Tad manasis „eiliuotas vaizdas“, kur keliu savo eilių video ir yra tos malkos, kurias įmetu, norėdama išlaikyti tarpusavio šilumą“ – pasakoja Inga.

I. Jankauskaitė viliasi, kad jau greitai galės susitikti su savo gerbėjais koncertuose, o vėlyvą rudenį leistis į antrojo albumo „Tau ir man“ koncertines gastroles per visą Lietuvą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

,

, portretas
o save ir toliau skriaudziu - A

Nzn

Nzn portretas
Pabandziau paklausyti,supratau kad nevertejo gaist laiko...

Ina

Ina portretas
Tokia puiki moteris, kam užsidengti vieną akį ir liūdnai dainuoti, ką? Trūksta laimės ar meilės...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių