B. Spears per atostogas Havajuose vos nenuskendo

  • Teksto dydis:

Popmuzikos žvaigždė Britney Spears (Britni Spirs) anksčiau šį mėnesį per atostogas Havajuose vos nenuskendo, rašo britų muzikos svetainė music-news.com.

34-erių dainininkė papasakojo, kad prieš akis jai buvo prabėgęs visas gyvenimas, kai ją po vandeniu traukė „šešių pėdų (1,83 m) bangos“. Ji plaukiojo už kelių metrų nuo savo apsaugininkų.

„Aš išėjau ir pagalvojau, kad tai kaip bangų baseinas, galvojau: „Tai taip miela ir gaivinama, ir tiesiog nuostabu“, – interviu BBC „Radio 1“ pasakojo B. Spears.

„Tačiau nepagalvojau apie tai, kad kai grįžti atgal, bangos kyla tikrai smarkiai. Buvau įtraukta po vandeniu kokias penkias minutes. Kone paskendau. Ir galvojau: „Kur mano apsaugininkai? Jie tiesiog leis man čia numirti!“, – sakė B. Spears, kuri išlipusi į sausumą taip pat turėjo jiems griežtų žodžių.

Interviu BBC „Radio 1“ moteris taip pat papasakojo, kad ją nuvylė daug įžymybių, kurios siūlėsi dirbti kartu, o paskui dingo. Bet jai padarė įspūdį prieš kelerius metus sutiktas Justinas Bieberis (Džastinas Biberis).

„Jis atėjo į mano viešbučio kambarį ir atrodė kaip vaikas“, – prisiminė ji ir pripažino, kad iš pradžių nė nenutuokė, kas jis toks.

„Jis tikrai atrodė kaip 13-os, bet jam buvo 16-a. Sakiau: „Kas šitas vaikas mano kambaryje?“. O mano sesuo atsiliepė: „Tai Justinas Bieberis ir jo motina“. Tuomet aš: „O, Dieve, negaliu tuo patikėti“. Jis labai kuklus. Jis labai, labai geras, mielas berniukas“, – pasakojo B. Spears.

Beje jau šį penktadienį turi būti išleistas jos sugrįžimo albumas „Glory“. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių