Grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ nariai: Indija įspūdžių nepagailėjo

  • Teksto dydis:

Praėjusį mėnesį aplankę festivalius Kinijoje ir Latvijoje, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ jau siunčia linkėjimus iš Indijos, kur šią savaitę rengia du solinius koncertus Delio ir Gurgaono klubuose bei pasirodys Ziro festivalyje.

Iš Indijos muzikantai keliaus koncertuoti į JAV ir Belgiją, o sugrįžę į Lietuvą spalio 31 dieną pradės naujo albumo pristatymo turą Alytuje.

„Indija įspūdžių nepagailėjo – šventyklos, meditacija, masažas, turgus, šurmulys, tuktukai, maistas…Visko neišvardinsi. Tokiai pradžiai ruošėmės, bet vis tiek buvome užklupti ir nustebinti. Bet svarbiausia – pirmasis koncertas Delyje praėjo kuo puikiausiai“, – džiaugiasi muzikantai.

Trečiadienio vakarą grupė surengė savo pirmą koncertą Indijoje, kuris įvyko nedideliame, bet labai jaukiame Delio klube „The Piano Man Jazz Club“. Muzikantai sugrojo dviejų dalių programą, buvo iškviesti bisui ir iš savęs bei publikos išgręžė viską iki paskutinio prakaito lašo.

„Pirmos dalies metu indai, rodos, ir patys negalėjo patikėti tuo, kas vyksta. Negalėjome ir mes. Bet antroje dalyje viskas vyko su dviguba energija ir žiūrovų įsitraukimas buvo gal net dar didesnis nei Lietuvoje“, – dalinasi įspūdžiais muzikantai.

 

 

Koncerto metu žiūrovai dalyvavo jogos kursuose dainoje „Joga – jėga!“, kartu su grupe dainavo „Tu mano vasara“, o į muzikantų paraginimą „oi tu, Stasy, Stasy, tu“ laužyta lietuvių kalba choru atsiliepdavo „sugrįžki į Alytų!“.

Puikiai buvo priimtos naujos grupės dainos „Mažulė“, „Mangai“, „Nieko nereikia daryt“, „Tvanas balaganas“, „Daug ir greitai“ bei klasika tapę kūriniai „Apie tai, kaip žirafa sumindė kaunietį Antaną“, „Į Venesuelą“, „Žilvitis“. Per tylesnes koncerto dainas „Be tavęs“, „Daug dienų“ publika nurimdavo ir net baras tuo metu pirkėjų neaptarnaudavo.

Šįvakar „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ pasirodys klube „The Piano Man“ Gurgaone, o jau rytoj išvyksta į tarp Butano, Kinijos ir Mianmaro esančią Arunačal Pradešo provinciją, kur sekmadienį bus vieni pagrindinių Ziro festivalio atlikėjų.

Šiais koncertais grupė pradėjo savo turą „Nieko nereikia daryt“. Iš Indijos muzikantai keliaus tiesiai į JAV, kur spalio 5 dieną pasirodys Los Andželo lietuvių dienose, spalio 18 dieną surengs pasirodymą Briuselyje, Belgijoje ir apkeliavę planetą sugrįš į Lietuvą.

Spalio 31 dieną Alytaus miesto teatre „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ sugros pirmą albumo „Nieko nereikia daryt“ pristatymo koncertą Lietuvoje, lapkričio 2 dieną pasirodys Palangos koncertų salėje, lapkričio 9 dieną Kaune, „Renginių oazėje“, lapkričio 17 dieną Vilniuje, „Compensoje“ bei lapkričio 24 dieną Šiauliuose, „Saulėje“.

Naujasis „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ albumas „Nieko nereikia daryt“ išleidžiamas jau kiek mažiau nei po mėnesio, spalio 25 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mj

Mj portretas
Nieko šįkart neparašyta apie indus, kaip yra iš tikrųjų - plaunasi jie patys ar nesiplauna? :)))
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių