Gražuolė kaunietė: merginą puošia ne „misės“ karūna, o diplomas

  • Teksto dydis:

Vis dažniau fotosesijose pozuojanti ir ant podiumo pasirodanti „Mis Lietuva“ konkurso finalininkė Domantė Kelbauskaitė (20 m.) įsitikinusi, jog šiuolaikinei merginai vien kerinčio grožio bei jį liudijančių titulų nepakanka.

„Iš tiesų puošia ne misės karūna, o diplomas“, - įsitikinusi prieš metus antrosios vicemis juostą gražiausios šalies merginos rinkimuose užsirišusi Kauno kolegijos antrojo kurso studentė. Burnos higienistės specialybę įgysianti kaunietė vienu mokslų baigimą liudijančiu dokumentu neapsiribos – ji ateityje ketina tęsti studijas universitete.

Daug laiko paskaitoms, pasirengimui egzaminams ir sesijoms skirianti D. Kelbauskaitė tikino dirbdama prieš fotoobjektyvus pailsinti. Naujausia jai tekusi užduotis – pristatyti vestuvinių bei proginių suknelių kūrėjų Dianos Veliulienės ir Kristinos Sidaravičiūtės kolekciją „Elegancija“. Tiuliai, mezginiai, šifonas – to svarbioms šventėms skirtuose drabužiuose netrūko. Kuriant kolekciją panaudota ir tai, kas šį sezoną itin madinga – kai kurios proginės suknelės gimė iš atlaso, o vestuvinės – iš mikado audinio.

„Šiuolaikinės nuotakos dažniausiai renkasi lengvas, plazdančias sukneles. Tačiau jau kurį laiką „topų viršūnėse“ yra šventiniai drabužiai iš kieto audinio“, - pasakojo dvidešimt metų vienus pagrindinių vestuvių atributų nuotakoms kurianti D. Veliulienė. Pati tekėdama kūrėja suknelę nuomojosi ir stovėjo ilgoje eilėje, kad ją galėtų užsisakyti. Būtent tuo metu ji pasvajojo kada nors turėsianti proginių drabužių nuomos saloną bei juos kursianti. Mintys materializavosi maždaug po penkių metų ir nuo to laiko D. Veliulienė tapo daugybės meilės istorijų liudininke.

D.Kelbauskaitei, dalyvavusiai fotografo Gedimino Daškevičiaus fotosesijoje, teko pasimatuoti ne tik D. Veliulienės kūrinius, bet ir vestuvines bei progines sukneles iš „Alma Novias“, „Luna Novias“ ir kitų kolekcijų. Derantį stilių jai parinko Olesia Les.

„Esu turbūt viena iš nedaugelio grožio konkursų dalyvių, nebijančių kraujo!“, - juokaudama sakė rimtas studijas ir modelio karjerą derinanti gražuolė.

D.Kelbauskaitė, rinkdamasi specialybę, pasėkė tėčio odontologo pėdomis. Tuo tarpu jos dalyvavimais grožio konkursuose bei užklasiniais užsiėmimais visuomet rūpinosi mama. „Manau, ir mokslus, ir podiumą pavyks suderinti dar ne vienerius metus. Nors iš grožio pasaulio daug ko išmokau, ateitį vis tiek sieju su darbu odontologo kabinete“, - į pastebėjimą, kad jau po metų galės pelnytai vadintis gražiausia burnos higieniste Lietuvoje, su šypsena atsakė D. Kelbauskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
nezinau kaip ji atrodo gyvai, bet nuotraukoje tai tikrai nera grazuole, net nefotogeniska
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių