Gerokai sulieknėjęs verslininkas A. Guoga: politikoje buvo daug streso

  • Teksto dydis:

„Politika atnešė aukštesnį spaudimą – didesnis adrenalino kiekis, gal dėl to. Pradėjau net vaistus vartoti. Ypač pastaruoju metu politikoje buvo daug streso, labai daug puolimo, labai daug purvo, tai daug kainavo...“, – jau šį pirmadienio vakarą pasakos verslininkas, 46–erių Antanas Guoga.

Gerokai sulieknėjęs, itin energingas, ir su šypsena iki ausų A. Guoga, esantis turtingiausių žmonių šimtuke, savo valdomame poilsio ir pramogų parke Anupriškių pušyne šiandien pasitinka atrodydamas it kitas žmogus.

„Perkroviau savo gyvenimą ir save iš naujo“, – sakys Antanas, ir pakvies kartu su jo asmeniniu treneriu į parke esančius pažintinius takus pelkėse, kurie tapo įprastu kone kasdienio bėgimo maršrutu.

Praėjusių metų pabaigoje Antanas ryžosi milžiniškam išbandymui – beveik mėnesiui bado specialioje klinikoje Tailande. Verslininkas norėjo atsikratyti nepageidaujamo svorio, ir išsigydyti užklupusias ligas.

Pasak Antano, buvimas politikoje jam kainavo ne tik daug pinigų, bet ir sveikatos. Vis dėlto, jei galėtų laiką atsukti atgal, verslininkas sako karjerą politikoje kartotų.

Badavimui verslininkas ruošėsi savaitei atsisakydamas mėsos ir rinkdamasis lengvesnį maistą. O atvykęs į kliniką atsisakė visko, kas iki to buvo įprasta. „Esmė labai paprasta, tu valgai... nieko. Visiškai nieko, geri daug vandens ir tris kartus per dieną suvartoji po šaukštelį Himalajų druskos“, – pasakos A.Guoga.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ su A. Guoga – jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Šaunuolis, linkim sveikatos, o dėl politikos, tai tik ne su liberalkonservatoriais, nuo jų kuo toliau.

Ir dar koks

Ir dar koks portretas
Trintukas

savam nuosavam Anupriskiu pusyno

savam nuosavam Anupriskiu  pusyno portretas
sveikatingumo ir pramogu parke --sveikata taisyt nepanoro , [ matomai puikiai zino ,kad apart sifilio daugiau ten nieko padoresnio ir negausi]todel isvyko taisyt sveikata ,ir pagaudyt egzotikos y Tailanda , pas vietiny samana....kad ant siknaskyles voratinkly istatuiruotu...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių