Pirmoji Rusijos raketė prisipažino esanti lesbietė: slėptis spintoje – beprasmiška

  • Teksto dydis:

Pasaulyje garsi Rusijos tenisininkė Daria Kasatkina prisipažino, kad yra homoseksuali ir pasmerkė savo šalies požiūrį į LGBT+ bendruomenę.

„French open“ pusfinalyje dalyvaujanti 25-erių tenisininkė apie savo homoseksualumą prakalbo per interviu su Rusijos blogeriu Vitya Kravchenko. 

„YouTube“ patalpintame pokalbyje V. Kravchenko paklausė D. Kasatkinos, ar ji turi merginą ir ji atsakė „taip“.

Iškart po to, kai interviu pateko į viešumą, D. Kasatkina savo „Instagram“ profilyje pasidalino nuotrauka, kurioje ji pozuoja kartu su olimpiete, Rusijos dailiojo čiuožimo žvaigžde Natalia Zabiiako. 

„Instagram“ ekrano nuotr.

Estijoje gimusi N. Zabiiako pasidalino tokia pat nuotrauka ir su savo „Instagram“ sekėjais. 

Baiminasi lankytis Rusijoje

Geriausia Rusijos teniso žaidėja prisipažino, kad po šio išstojimo bijotų grįžti į gimtinę. V. Kravchenko paklausus, ar ji bijo grįžti į Rusiją, ji pasakė, kad buvo apie tai pagalvojusi ir apsiašarojusi atsirėmė jam į petį.

Dar 2013-aisiais Rusijos įstatymai uždraudė bet kokią diskusiją LGBTQ+ klausimais, nes tai „reklamuotų netradicinius seksualinius santykius“ jaunuoliams.

„Slėptis spintoje yra beprasmiška. Kol išeini į viešumą. Viskas priklauso nuo tavęs, kiek ir ko nori atskleisti“, – sakė D. Kasatkina ir pridėjo – „Gyventi taikoje su savimi yra vienintelis svarbus dalykas.“

D. Kasatkina / Scanpix nuotr.

„Tai labai svarbu jaunuoliams, kuriems sunku visuomenėje. Jiems reikia palaikymo. Manau, laba svarbu, kad įtakingi sportininkai ir kitų sferų atstovai kalbėtų garsiai, tai tikrai padeda“, – interviu kalbėjo ji.

Paklausta, ko labiausiai norėtų, D. Kasatkina pasakė „kad karas pasibaigtų“ ir pridėjo, kad tai, kas vyksta „yra visiškas košmaras“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Biauru .Antgamtiska. gydyti tuos ligonius ir braukti is vieshumos.

su ...chocholais susidejo

su ...chocholais susidejo portretas
ir nupederastejo...visi jai plojo , dabar visi spjaudys....

nei silta nei salta

nei silta nei salta portretas
.....
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių