Garsusis televizijos laidų vedėjas L. Kingas skiriasi su savo septintąja žmona

Garsusis JAV televizijos laidų vedėjas Larry'is Kingas skiriasi su savo septintąja žmona Shawn. Tai antradienį pranešė naujienų agentūra „The Associated Press“.

Agentūros žiniomis, 85 metų televizijos žvaigždė padavė skyrybų su savo 59 metų sutuoktine dokumentus Los Andželo apygardos Aukščiausiajam teismui. AP primena, kad pora atšoko vestuves 1997 metais, jie turi du sūnus – Chance'ą ir Cannoną. 2010 metais sutuoktiniai jau buvo padavę skyrybų dokumentus, bet vėliau apsigalvojo.

Shawn – jau septintoji L. Kingo žmona. Iki 1997 metų pokalbių laidų vedėjas buvo susituokęs septynis kartus, iš jų du – su ta pačia moterimi.

L. Kingas (tikroji pavardė – Lawrence'as Harvey'is Zeigeris) gimė 1933 metų lapkričio 19 d. Niujorke žydų emigrantų iš Baltarusijos šeimoje. Televizijos kanalo CNN pokalbių laida „Larry King Live“ buvo transliuojama 25 metus. Ji buvo įtraukta į Guinnesso rekordų knygą kaip ilgiausiai gyvavusi laida, rodyta viename ir tame pačiame kanale, vienu ir tuo pačiu laiku, su vienu ir tuo pačiu vedėju.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Beda

Beda portretas
Kaip zydas taip ir beda velnio pasiuntinei zemeje dievas ju tikrai neisvede is dykumos matyt moze pasirase krauju su velniu kuris jiems padejo pardave dusias

...,vienas TALENTAS yra paSAKES...,

...,vienas TALENTAS yra paSAKES..., portretas
gyvenimas yra per ILGAS,kad galetum praGYVENTI su VIENA ZMONA...,cia tik paSTEBEJIMAS skaitant SPAUDA... TASKAS
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių