Garsios moterys apie vyrus, nuo kurių linksta kojos ir tvyro seksualinė įtampa

Tai, kad tango – vienas aistringiausių šokių pasaulyje, žino visi. Tačiau, kad šis šokis gali keisti gyvenimus, įkvėpti patiems netikėčiausiems potyriams ir padėti susirasti amžinų draugų, keturios žavios  ir visiems puikiai žinomos Lietuvos moterys tikrai nesitikėjo. Apie visa tai pasakojo didžėjė bei turinio kūrėja Simona Burbaitė, modelis Dijora Petrikonytė ir aktorės Toma Vaškevičiūtė bei Ineta Stasiulytė.

Visos šios moterys tapo naujo TV3 ir Go3 projekto „Tangomanai“, kurį jau šį sekmadienį išvys žiūrovai, dalyvėmis. Jos, kartu su tokiais pat garsiais keturiais šalies vyrais, išvyko į tolimąją Argentiną, kurioje turėjo tik vieną tikslą – išmokti šokti tango taip, kaip tą daro vietiniai.

Čia visiems projekto dalyviams į pagalbą atskubėjo mokytojai – tikros Argentinos garsenybės bei  tango profesionalai, tapę kiekvieno lietuvio partneriais.

Tiesa, nė vienas dalyvis iki projekto niekuomet anksčiau nebuvo matęs savo šokių partnerio. 

Projekto dalyvės neslėpė – visi argentiniečiai vyrai buvo kvapą gniaužiančio grožio, o ypač lygių nebuvo I. Stasiulytės partneriui. Kojos nuo jo linko ne tik moterims, bet ir vyrams! „Po dviejų dienų savo partneriui pasakiau, kad būsiu atvira – jei jis galvoja, kad jis kalba, ir aš kažką suprantu, tai ne. Tiesiog turėjau prie to priprasti“, – su šypsena pasakojo Ineta.

Pagyrų savo partneriui negailėjo ir aktorė T. Vaškevičiūtė. Anot jos, tikriausiai kiekvienas žmogus savo gyvenime norėtų turėti tokį žmogų, koks buvo jos partneris. „Šis projektas turėjo labai daug seksualinės įtampos“, – neslėpė ji.

TV3 nuotr. 

O štai D. Petrikonytei ir jos partneriui šokių projekte rasti bendrą kalbą nebuvo taip paprasta. „Mano partneris buvo labai talentingas, bet visiškai nešnekėjo angliškai. O kadangi mums buvo sunku komunikuoti, mes tik šokome“, – pasakos ji.

Su panašia problema kartais susidurdavo ir S. Burbaitė, tačiau ji į tai žvelgė pozityviai. Anot jos, šokant tango žodžių nė nereikia. Svarbiausia – nebijoti parodyti emocijų ir atiduoti visas savo jėgas, nes fizinis krūvis projekte buvo išties milžiniškas.

„Mes turėjome vieną šokį, kuriame aš realiai turėjau šliaužti keliais. O kadangi repetuodavome po dvylika–trylika valandų per dieną, besiruošdama pasirodymui supratau, kad man daugiau laiko užima užmaskuoti savo kojas, negu padaryti makiažą“, – dabar jau su šypsena pasakojo ir S. Burbaitė, o Dijora pridėjo, kad ir pati kartą ant kojų buvo suskaičiavusi net 48 mėlynes.

Tam, kad dienomis nepriekaištingai šoktų tango, dalyviai turėdavo daug ilsėtis. Tačiau kartais poilsį užgoždavo pašnekesiai prieš miegą ar juokas iki paryčių. Ši situacija itin dažnai pasitaikydavo I. Stasiulytės ir T. Vaškevičiūtės bendrame kambaryje.

TV3 nuotr. 

„Iš tiesų, iš kambario naktimis beveik niekur neidavome, nes ten būdavo visas pasaulis. Ir šiaip, prieš išvažiuojant iš Lietuvos, nė vienas dalyvis nenorėjo su niekuo nakvoti. Bet jau gal antrą ar trečią dieną Inetai pasakiau, kad su ja esu laimingesnė, nei būdama viena“, – pasakojo Toma.

Daugiau dar niekur neviešintų garsių moterų istorijų iš nuotykių Argentinoje – trečiadienį, laidoje „Gero vakaro šou“, 20 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Nuo vyrų moterų kojos nelinksta , o skečiasi

Violeta

Violeta  portretas
Visos damos šaunuolės, gražios, protingos, talentingos...sekmės!

Todėl

Todėl  portretas
ir "garsios" , kad vien tik apie tai svajoja
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių