Dėl smurto prieš žmoną įtariamam L. Suodaičiui paskirta kardomoji priemonė

  • Teksto dydis:

Dėl balandžio 4-osios vakaro įvykių, kai policija gavo iškvietimą į Vilniaus rajone gyvenančios Viktorijos ir Lauryno Suodaičių šeimos namus, įtariant, kad šeiminio konflikto metu L. Suodaitis smurtavo prieš savo sutuoktinę V. Siegel-Suodaitės, pradėtas ikiteisminis tyrimas, o įtariamajam paskirta kardomoji priemonė.

Trečiadienio pavakarę Vilniaus apylinkės prokuratūra išplatino pranešimą spaudai, kuriame rašoma, kad šiam ikiteisminiam tyrimui dėl, kaip įtariama, fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo šeimos nariui vadovauja Vilniaus apylinkės prokuratūros prokuroras.

Šiuo metu atliekami būtini tyrimui veiksmai, renkami reikšmingi duomenys, siekiant išsiaiškinti įvykio aplinkybes.

Įtarimai dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo šeimos nariui pareikšti galimai smurtavusiam vyrui. Jis po apklausos iš areštinės buvo paleistas. Vilniaus regiono apylinkės teismo Vilniaus rajono rūmai tenkino prokuroro prašymą ir įtariamajam skyrė kardomąją priemonę – įpareigojimą du mėnesius gyventi atskirai nuo nukentėjusiosios V. Siegel-Suodaitės.

Primename, kad antradienį apie 21.49 val. policija gavo pranešimą apie tai, kad  Vilniaus rajone, Geležų kaime, vyksta konfliktas. Į įvykio vietą atvyko pareigūnai ir medikai. Paaiškėjo, kad per konfliktą namuose vyras, gimęs 1990 metais, smurtavo prieš moterį, gimusią 1994 metais.

Netrukus paaiškėjo, jog tai – gerai žinoma pora – V. ir L. Suodaičiai. Žinoma, kad moteriai, prieš kurią, kaip įtariama, buvo panaudotas fizinis smurtas, prireikė gydytojų pagalbos. Ją medikai išvežė į ligoninę. Policijos atstovė patvirtino, kad per konfliktą namuose buvo mažamečiai.


Šiame straipsnyje: Viktorija SiegelLaurynas Suodaitiskardomoji priemonėpagalba moterims

NAUJAUSI KOMENTARAI

Senis

Senis portretas
Matyt žydelkai nuo pavasario užsidegė dziundzė, tai ir gavo bliuskėn. Pati gyrėsi, kad nuo 18 metų jau buvo pagyvenusių verslininkų sugulovė.Tokie dalykai nedingsta...

Mąstanti

Mąstanti portretas
Čia pamokantis pavyzdys, kaip mokėti gyventi be pompastikos, be savireklamos. Pradėkim nuo to ,kad besilaukianti moteris turėtų džiaugtis tyliai, nes perdėtas viešumas kenkia kūdikėliui ir net jo ateičiai. Pasireklamuos "ponia" ir viskas susitvarkys

vaje

vaje portretas
Kaip dabar zygelė bus be savo firmelės direktoriaus? Teks pačiai padirbėti arba uždaryti kontorą. Juk vyreliui teks net 2 mėn.gyventi atskirai. O kur?
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių