G. Martirosian atvirai apie „Mis Lietuva“, ašaras po laimėjimo ir pokyčius po 30-mečio

  • Teksto dydis:

Televizijos ir radijo laidų vedėja Gabrielė Martirosian prisipažįsta – per beveik 13 metų nuo tada, kai laimėjo „Mis Lietuva“ karūną, jos gyvenime pasikeitė viskas. O sulaukus 30-ties, dar labiau. „Nebesinori visiems įtikti ar patikti. Turiu savo tvirtą nuomonę, pagrindą po kojomis ir žinau, ko noriu“, – LNK.lt laidoje #Tobulainetobula sakė ji.

Laidoje su Indre Stonkuviene, modelis G. Martirosian prisiminė savo karjeros pradžią. „Būdama 16-os nuėjau į modelių agentūrą ir iš karto pradėjau dirbti. Metus gyvenau Japonijoje ir Tailande. Man tai buvo lyg pamatas, ką reiškia būti suaugusiam, atsakyti už save. Tuo metu aš dar tikrai buvau vaikas. Susidūriau su iššūkiais, pradedant kalbiniais, baigiant stresu ar kova su perfekcionizmu, kai tavo kiekvieną kūno centimetrą kas savaitę matuoja. Buvo sunku, bet kartu ir neįkainojama gyvenimo patirtis, kuri man padėjo susiformuoti kaip asmenybei“, – prisiminė ji.

2008 metais G. Martirosian laimėjus „Mis Lietuva“, rodės, visas gyvenimas apvirto aukštyn kojomis. „Kai laimėjau „Mis Lietuva“, man buvo tik 17 metų ir aš nuolat girdėjau, kad neatitinku kai kurių žmonių grožio standartų. Ji negraži, ji per jauna ir kaimynė gražesnė, ir net visos merginos autobuse, tai kodėl išrinko būtent ją. Užgriuvo didelė atsakomybė – juk aš atstovauju ne tik sau, bet ir visai savo šaliai“, – prisiminė televizijos laidų vedėja.

Gabrielė Martirosian, Indrė Stonkuvienė, LNK nuotr.

Apskritai šiuo metu esu tokiame gyvenimo periode, kad nenoriu niekam įtikti ar patikti visiems.

Anot G. Martirosian, periodas po laimėjimo anaiptol nebuvo rožėmis klotas. Užgriuvęs dėmesys ir komentarai merginą tiesiog gniuždė: „Atsimenu, pabudusi ryte po konkurso įlindau į interneto platybes ir pradėjau skaityti komentarus. Buvo tiesiog smalsu, juk buvau vaikas. Pradėjus skaityti, man ėmė upeliais riedėti ašaros. Galvojau, kam man viso šito reikėjo... Svarsčiau, kaip taip žmonės gali maišyti su žemėmis, linkėti baisių dalykų, matydami tik kito išvaizdą. Man labai skaudėjo.“

Pasak radijo ir televizijos laidų vedėjos, galbūt tuomet ir gimė mintis, kad tai nebus jos karjera amžinai: „Aiškiai supratau, kad nenoriu visą gyvenimą būti pristatoma tik kaip „Mis Lietuva“. Kiekvienas mes esam daugiau nei tik išvaizda. Turėjau kovoti tikrai ne vienerius metus. Dabar jau žinau, kas esu, žinau savo profesinę kryptį, savo stipriąsias puses. Manau, dar reikės eilės metų savo visų siekių ir tikslų įgyvendinimui, bet aš tai padarysiu.“

„Apskritai šiuo metu esu tokiame gyvenimo periode, kad nenoriu niekam įtikti ar patikti visiems. Anksčiau tikrai bijojau sulaukti 30 metų, bet dabar džiaugiuosi šiuo periodu. Jis tikriausiai geriausias gyvenime“, – mintimis dalijosi G. Martirosian.

Visą pokalbį su G. Martirosian išvysti galite LNK.lt, o kiekvieną ketvirtadienį – vis nauja #Tobulainetobula laida. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių