G. Alijeva suglumo: jautė COVID-19 simptomus, bet atlikti testai – neigiami

  • Teksto dydis:

Dainininkė Goda Alijeva socialiniame tinkle „Instagram“ pranešė baigusi saviizoliaciją, tačiau žinomą moterį suglumino atliktų COVID-19 testų atsakymai. Nors stlikėja jautė koronavirusui būdingus simptomus, tačiau paaiškėjo, kad COVID-19 visgi neserga. „Tai ir nesuprasi, žmogau, kas čia per liga, kas čia per bacila“, – sakė G. Alijeva.

„Turėjau tikrai įtemptas gal dešimt dienų. Po to, kai Nijolei buvo patvirtintas kovidas, praėjus dviem, trim dienoms pasijaučiau labai prastai, dingo kvapų pojūtis, skonio pojūtis, bendra kūno savijauta buvo žiauriai bloga“, – pasakojo G. Alijeva.

Moteris nusprendė pasitikrinti, ar neserga COVID-19.„Nusprendžiau pasidaryti testą, kuris buvo neigiamas, bet, dėl viso pikto, vis dėlto nusprendžiau nekišti nosies iš namų, sveikti, o vaikai, aišku, nukeliavo pas tėtį. Praėjus kelioms dienoms pasidariau antrą testą, kad tikrai įsitikinčiau, kad nesergu, jis vėl buvo neigiamas. Likau tokioje dvejonėje: vieni žmonės jausdami lygiai tokius pačius simptomus turi kovidą, o kiti ne. Tai ir nesuprasi, žmogau, kas čia per liga, kas čia per bacila“, – sakė G. Alijeva.

Vėliau moteris pridūrė, kad abu kartus COVID-19 testus atliko mobiliajame punkte. 

Pirmadienį G. Alijeva pranešė baigusi saviizoliaciją ir džiaugėsi galėsianti susitikti su savo vaikais. „Po saviizoliacijos pagaliau galiu iškeliauti į lauką ir važiuoti pasiimti savo vaikų, kurių nemačiau dešimt dienų“, – kalbėjo atlikėja.

Primename, kad koronavirusas anksčiau buvo diagnozuotas kitai grupės „69 Danguje“ narei Nijolei Pareigytei-Rukaitienei. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kosmaras

Kosmaras portretas
Kaip cia visiems aktualu...

Įdomu

Įdomu portretas
Negi ji norėjo papildyti su covidu įžimybių gretas. Panašu dėmesio stoka moterai.

Gali buti

Gali buti portretas
Kad itaigus zmones ima jausti visus simptomus neturedami jokio viruso del mediju spaudimo ir zombiavimo. Psichosomatika.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių