„Foresto Gampo“ aktorius nepripažįsta nužudęs žmoną

  • Teksto dydis:

JAV kino ir televizijos aktorius Michaelas Jace'as (Maiklas Džeisas) trečiadienį padarė kaltės nepripažinimo pareiškimą dėl žmonos nušovimo per ginčą jų namuose Los Andžele.

JAV kino ir televizijos aktorius Michaelas Jace'as (Maiklas Džeisas) trečiadienį padarė kaltės nepripažinimo pareiškimą dėl žmonos nušovimo per ginčą jų namuose Los Andžele.

51 metų aktorius, garsėjantis vaidmenimis televizijos seriale apie policiją „Skydas“ (The Shield) ir kino filme „Forestas Gampas“ (Forrest Gump), buvo sulaikytas praėjusį mėnesį, kai poros namuose Haid Parke į pietus nuo Los Andželo centro buvo nušauta jo žmona.

Jeigu jo kaltė bus pripažinta, jam grės mažiausiai 50 metų kalėjimas, nurodė Los Andželo apygardos prokuratūra.

Du poros sūnūs, kuriems abiem dar nėra 10 metų, po įtariamos žmogžudystės gegužės 19 dieną buvo paimti valstybės globon. M.Jace'as pats paskambino pagalbos numeriu 911 ir paryčiais buvo areštuotas.

Rugpjūčio 1 dieną jis turi grįžti į teismą, kuris spręs, ar pakanka įrodymų, kad jį būtų galima teisti.

M.Jace'as ir jo ankstesnė žmona Jennifer Bitterman (Dženifer Biterman) išsiskyrė 2002 metais. J.Bitterman kaltino jį smurtavus, rodo teismo dokumentai, kuriuos citavo laikraštis „The Los Angeles Times“ ir apie įžymybes rašanti svetainė TMZ.

J.Bitterman tvirtino, kad M.Jace'as grasino ją nužudyti, jeigu ji kovos su juo dėl lankymo teisių, rašė „The Los Angeles Times“.

2011 metais aktorius pateikė popierius dėl bankroto, nurodydamas, kad turi daugiau kaip 500 tūkst. dolerių skolų, o vienas kaimynas minėtam laikraščiui pasakojo, kad pasibaigus „Skydui“ M.Jace'ui buvo sunku rasti darbo.

Ironiška, bet jo žmona April Jace (Eipril Džeis) dirbo finansinės pagalbos konsultante. Pora šį mėnesį turėjo minėti 11-ąsias savo vestuvių metines, sakoma jų puslapyje „Facebook“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių