Floristui M. Petruškevičiui – darbingas laikotarpis: visi suskubo tuoktis

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą laidos „Gero vakaro šou“ studijoje svečiuosis žymiausias Lietuvos dekoratorius ir floristas – Mantas Petruškevičius. Laidoje Mantas pasakos apie gėles „Versace“, mėgstamiausius grybus ir kuriozinius nutikimus per vestuves.

M. Petruškevičius į laidos vedėjų Justino Jankevičiaus ir Mindaugo Stasiulio klausimą, kaip laikosi, atsakė, kad puikiai, bet labai darbingai: „Išties įtemptas labai sezonas, atrodo, kad nebuvo nei jokių krizių, nei pandemijų, labai suskubo visi tuoktis“, – pasakojo Mantas.

Laidos vedėjai daug klausinėjo svečio apie vestuves. Floristas papasakojo, kad daugiausiai jam teko pirkti net 40 tūkstančių rožių tik vienam vakarui. Ir pridūrė: „Dabar yra tokia tendencija, kad dekoras labai reikšmingas, pasiturintys vyrai labiau domisi dekoru ir žavisi gėlėmis nei nuotaka“.

M. Petruškevičius pasidalino ir ne viena smagia istorija, nutikusia per sutuoktuvių šventę. Pavyzdžiui, jis papasakojo apie praeitą savaitgalį vykusias vestuves, kuriose personalas sumušė jaunikį.

Tačiau labiausiai tiek laidos vedėjus, tiek studijos svečius prajuokino šmaikšti istorija apie per vestuves dingusį „tinginį“. „Kažkas pasigedo močiutės padovanoto „tinginio“ ir iškėlė didžiausią skandalą, kur jis dingo, o po to prisiminė, kad pati jaunoji jį suvalgė“, – pasakojo M. Petruškevičius.

Floristas „Gero vakaro šou“ laidoje taip pat papasakos apie dabartines gėlių madas ir tendencijas, kaip jis uždirbo pirmuosius pinigus ir prisimins kultinę televizijos laidą, kurią vedė – „Mados reidas“.

Daugiau juoką keliančiu istorijų iš M. Petruškevičiaus lūpų bei smagų žaidimą, kurio metu jis turėjo pademonstruoti, kaip gerai atpažįsta gėlių rūšis, žiūrėkite 19.30 val. „Gero vakaro šou“ laidoje per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių