„Electric Ladies“ vaizdo klipe – 28 moliūgai: filmavimą atlaikė ne visi

  • Teksto dydis:

Kaip sutalpinti 28 moliūgus į bagažinę? Tokią problemą sprendė grupės „Electric Ladies“ smuikininkė Gerda Songailė, nutarusi nufilmuoti kūrinio „Watermelon Pumpkin“ vaizdo klipą. „Surinkau juos iš kelių vietų, suskaičiavau – 28. Įspūdinga krūva – pilnos dvi bagažinės. Niekaip į vieną nesukišome, nors iš pradžių labai stengėmės“, – juokėsi „Electric Ladies“ lyderė.

Kūrinys – populiaraus vasaros hito, Harry'io Style'o atliekamos dainos „Watermelon Sugar“, instrumentinė versija. Ją trimis elektriniais smuikais sugrojo G. Songailė, Vakarė Daukšaitė ir Justė Komskytė-Vaiciekiūtė iš „Electric Ladies“ ir boso gitara bei mušamaisiais vykusiai papildė Paulius Jaskūnas ir Jonas Lengvinas iš „Midnight Gents“.

„Su „Midnight Gents“ susipažinau gal prieš penkerius metus. Pamačiau internete jų vaizdo klipą ir sužavėjo, kiek energijos jie atiduoda grodami“, – pasakojo G. Songailė. Tada ji parašė vaikinams žinutę, kad bežiūrėdama į juos, pati užsimanė išmokti groti boso gitara. „Klipe net paimu į rankas gitarą, bet žinoma, man dar mokytis ir mokytis“, – sako smuikininkė. Ji vis dar neatsisako idėjos įvaldyti tradiciškai labiau vyrišku instrumentu laikomą bosinę gitarą.

Besimokydama groti „bosu“, ji ir prikalbino „Midnight Gents“ įrašyti bendrą kūrinį. „Arbūzų sezonas jau praėjo, bet moliūgų – pats įkarštis. Juolab, kad artėja Helloweenas – labai į temą. Nusprendėme nufilmuoti rudenišką vaizdo klipą. Norėjome, kad jame moliūgų būtų daug. Todėl rinkome iš draugų, pirkome. Vienas moliūgas filmavimo nepabaigė – iškeliavo į sriubą, keli kiti irgi neliko sveiki. Bet, šiaip, moliūgų mums tikrai dar labai ilgam užteks“, – juokėsi G. Songailė.

Filmavimo diena pasitaikė šaltoka, bet saulėta, labai rudeniška. „Buvo pats smagiausias filmavimas mano gyvenime, tiek prisijuokėme ir prisikvailiojome su tais moliūgais. Dalis jų tikrai nukentėjo. Pabaigoje Gerdos vyras išvirė skaniausios pasaulyje moliūgų sriubos, kurią romantiškai suvalgėme ant ežero kranto“, – bendrą darbą „Watermelon Pumpkin“ prisiminė P. Jaskūnas.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių